LIFESTYLE

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ένιωσε για λίγο Salt Bae

Σε κάθε διακοπή για αγώνες των Εθνικών ομάδων, ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, το ρίχνει στις… δοκιμές. Όχι νέων σχημάτων, διατάξεων και τρόπου ανάπτυξης στις προπονήσεις του συγκροτήματός του, που ούτως ή άλλως από την έξοδο των διεθνών μένει με ελάχιστους παίκτες, αλλά φαγητού. Πιο συγκεκριμένα ψητού κρέατος. Αργεντινός, γαρ, περηφανεύεται για τις δεξιότητές του στο ψήσιμο και αναζητά να βελτιώσει κι άλλο την τεχνική του, καθώς και νέες γεύσεις. Με τόσους Νοτιοαμερικάνους, δε, στην ομάδα του τα… asados είναι συνηθισμένα και σαφώς υπάρχει… ανταγωνισμός για το ποιος είναι ο καλύτερος.

Τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στο Λονδίνο, εκεί όπου του αρέσει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του. Αγάπησε την πόλη στα τρία χρόνια που δούλεψε στην Τότεναμ. Στην αναζήτησή του για το τέλεια ψημένο κρέας επισκέφθηκε ένα από τα πιο διάσημα εστιατόρια της πόλης, αυτό του Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστού και ως «Salt Bae». Κι αφού ο Τούρκος σεφ του άπλωσε το κρέας μπροστά του, προσκάλεσε τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο να ρίξει αλάτι. Ο Αργεντινός τεχνικός αποδέχθηκε την πρόκληση και μάλιστα αλάτισε το κρέας με τον τρόπο που έκανε διάσημο τον Νουσρέτ. Το επεισόδιο ήταν αν μη τι άλλο διασκεδαστικό για όσους βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο εστιατόριο και το βίντεο σαφώς και έγινε viral.

Ο Νουσρέτ είναι ένας από τους αγαπημένους σεφ των αστέρων της Παρί Σεν Ζερμέν και πολλές φορές έχει μαγειρέψει για αυτούς είτε στις επισκέψεις τους στην Ντόχα, όπου η ομάδα βρίσκεται συχνά λόγω των σχέσεων της με το Κατάρ ή ακόμη και στο Παρίσι σε διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνουν.

Όσο για τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο, δεν αναμένεται να εγκαταλείψει σύντομα την προσπάθεια να βρει το καλύτερα ψημένο κρέας. Τον περασμένο μήνα, στη διάρκεια της προηγούμενης διακοπής, επισκέφθηκε και πάλι το Λονδίνο και το εστιατόριο «Parrilla Gaucha» όπου έφαγε με τον θρύλο των «σπερς» και της Αργεντινής, Οσβάλδο Αρδίλες.

NEWSBEAST Source

Related Posts