ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο πρώτος σύλλογος αθλητών κωπηλασίας, είναι γεγονός!

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την ψήφιση του νόμου Αυγενάκη που μεταξύ άλλων έδινε φωνή στους αθλητές και τις αθλήτριες των Ολυμπιακών αθλημάτων, οι εκπρόσωποι της κωπηλασίας, είναι οι πρώτοι που το κάνουν πράξη.

Τη στιγμή που σε μεγάλα Ολυμπιακά αθλήματα, όπως ο στίβος και η κολύμβηση, δεν υπάρχει ακόμα σύλλογος αθλητών και αθλητριών οι κωπηλάτες ίδρυσαν το δικό τους σύλλογο, καλούν τους συναθλητές και τις συναθλήτριες τους να συμμετάσχουν για να ολοκληρωθεί η νόμιμη διαδικασία εκλογής εκπροσώπου στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας (ΕΚΟΦΝΣ).
Στην επιστολή του ο σύλλογος αθλητών και αθλητριών κωπηλασίας αναφέρει:

«Αξιότιμο Δ.Σ.,
Σας ανακοινώνουμε τη σύσταση του Συλλόγου Αθλητών Κωπηλασίας Ελλάδος. Σκοποί του Συλλόγου μας είναι η εκπροσώπηση των αθλητών ενώπιον των αρμόδιων φορέων και των αρχών, η προάσπιση των δικαιωμάτων και η προαγωγή των συμφερόντων των αθλητών και της απρόσκοπτης ενασχόλησής τους με το άθλημα καθώς και κάθε τι άλλο οριζόμενο στο άρθρο 3 του Καταστατικού.
Προκειμένου να τηρηθούν όλες οι διατυπώσεις δημοσιότητας και διαφάνειας, και να μεγιστοποιηθεί η συμμετοχή των αθλητών στον σύλλογό μας, παρακαλούμε όπως γνωστοποιήσατε σε όλα τα μέλη σας την ίδρυση του σωματείου μας, και να προβείτε σε ανάρτηση σχετικής δημοσίευσης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΚΟΦΝΣ.
Μετά την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών για εκλογή του πρώτου Δ.Σ., θα σας
γνωστοποιήσουμε την απόφαση επιλογής του Εκπροσώπου των αθλητών για την εκπροσώπηση στο Δ.Σ.της Ομοσπονδίας (παρ. 6 αρ. 22 του Ν. 2725/1999).Προσβλέπουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μία καρποφόρα συνεργασία.

Με τιμή, η προσωρινή διοίκηση του Σ.Α.Κ.Ε.
Αθανάσιος Παλαιοπάνος
Λεωνίδας Παλαιοπάνος
Δημήτριος Μπουκουβάλας
Αννέτα Κυρίδου
Μαρία Κυρίδου».

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts