ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τραμπ «σνομπάρει» το Twitter: «Ευχαριστώ Έλον, αλλά δεν θα πάρω»

Ο Μασκ δημιούργησε μια διαδικτυακή ψηφοφορία ρωτώντας τους χρήστες αν θα επιθυμούσαν την επιστροφή του πρώην Αμερικανού προέδρου στην εφαρμογή. Το αποτέλεσμα του «δημοψηφίσματος», με την συμμετοχή 30.000.000 χρηστών ήταν οριακά υπέρ της επιστροφής του – 52% «ναι» και 48% «όχι».

«Φωνή λαού, φωνή Θεού», τουιτάρισε αμέσως ο Έλον Μασκ – και έσπευσε να ανοίξει και πάλι τον λογαριασμό του Τραμπ, ο οποίος είχε πάνω από 88 εκατομμύρια ακολούθους πριν τον αποκλεισμό του. Η προηγούμενη Διοίκηση του Τwitter τον είχε «κόψει» μετά από την εισβολή των οπαδών του στο Καπιτώλιο, τον Ιανουάριο του 2021, όταν οριστικοποιήθηκε η εκλογική του ήττα από τον Τζο Μπάιντεν.

Ωστόσο, ο Τραμπ δεν φάνηκε να συγκινήθηκε: «Δεν βλέπω κανένα λόγο για αυτό», είπε ο πρώην πρόεδρος όταν ρωτήθηκε εάν σχεδιάζει να επιστρέψει στο Twitter από μια επιτροπή στην ετήσια συνάντηση ηγεσίας του Ρεπουμπλικανικού Εβραϊκού Συνδέσμου.

Αντίθετα, ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στη νέα του πλατφόρμα Truth Social, την εφαρμογή που αναπτύχθηκε από την startup του Trump Media & Technology Group (TMTG), η οποία, όπως είπε, είχε μεγαλύτερη αφοσίωση χρηστών από το Twitter και τα πηγαίνει «εξαιρετικά καλά».

Δείτε το βίντεο:

The post Ο Τραμπ «σνομπάρει» το Twitter: «Ευχαριστώ Έλον, αλλά δεν θα πάρω» appeared first on Times News.

ΠΗΓΗ TIMESNEWS