ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πήρε άδεια ATOL η Thomas Cook για να λειτουργήσει άμεσα ως OTA

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο Thomas Cook, υπό την ιδιοκτησία του ομίλου Fosun, έλαβε την άδεια Atol από την Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας (CAA) της Βρετανίας.

Ο ιστότοπος της CAA έχει πλέον ενημερωθεί και δείχνει ότι η Thomas Cook Tourism (UK) Company Limited έχει λάβει την άδεια με τον αριθμό Atol 11806.

Η αρχική άδεια ισχύει για 364 επιβάτες έως το τέλος αυτού του μήνα, ενώ ο ιστότοπός του, thomascook.com , δίνει πλέον την δυνατότητα στους πελάτες να εγγραφούν για να λαμβάνουν ενημερώσεις από την εταιρεία.

Πηγές της εταιρείας δήλωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι το νέο OTA θα μεταφέρει λιγότερους από 50.000 επιβάτες κατά το πρώτο έτος.

Το έγκριτο Travel Weekly γράφει ότι η εταιρεία πρόκειται να ξεκινήσει σήμερα τις πωλήσεις.

Ο κινεζικός όμιλος Fosun εξαγόρασε τo brand Thomas Cook για 11 εκατομμύρια λίρες το Νοέμβριο του 2019 μετά την κατάρρευση του ταξιδιωτικού γίγαντα τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους.

Η Fosun, πρώην μεγαλύτερος μέτοχος της Cook, αγόρασε τα δικαιώματα σε μάρκες όπως το Casa Cook και το Cook’s Club και θεωρείται ότι σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το λογότυπο της εταιρείας με την «ηλιόλουστη καρδιά» για τη νέα επιχείρηση.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts