ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παγκόσμιο: Αποκλεισμός για Σγουρόπουλο και Τόλιου

Άμεσος αποκλεισμός τόσο για τον Γιάννη Σγουρόπουλο όσο και για την Κατερίνα Τόλιου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ατομικών αγωνισμάτων, που άρχισε την Τρίτη στο Χιούστον του Τέξας.

Ο 21χρονος άσος δεν μπόρεσε ν’ αντισταθεί στην ανωτερότητα του δυνατού Κορεάτη Σανγκσού Λι, έχασε τα ξημερώματα (σε ώρες Ελλάδας) με 4-0 (11-4, 11-3, 12-10, 11-7) κι έμεινε έξω από τον 2ο γύρο του απλού ανδρών. Ο Σγουρόπουλος (νούμερο 148 στην τρέχουσα παγκόσμια κατάταξη) ήξερε ότι έπρεπε να πιάσει πολύ καλή απόδοση και να έχει διάρκεια για ν’ απειλήσει πραγματικά τον Κορεάτη. Από τη στιγμή που δεν έγινε αυτό και ο αντίπαλος πέρασε το δικό του παιχνίδι, μοιραία ήρθε η ήττα. Τα πράγματα ίσως έπαιρναν άλλη τροπή αν ο Ελευσίνιος άσος μείωνε στο 3ο σετ σε 2-1, όμως το έχασε στην παράταση και τίποτα δεν γινόταν πλέον ν’ αλλάξει.   
Νωρίτερα είχε αποκλειστεί και η Κατερίνα Τόλιου, χάνοντας επίσης με 4-0 (11-3, 11-7, 11-5, 11-3) από τη Αντριάνα Ντίαζ από το Πουέρτο Ρίκο κι έτσι ολοκληρώθηκε γρήγορα η ελληνική αγωνιστική παρουσία στην αμερικανική μεγαλούπολη. Ισχύει και για τους δύο πρωταθλητές μας ωστόσο, ότι είχαν πολύ υψηλά εμπόδια μπροστά τους, οπότε θα κρατήσουν την πολύτιμη εμπειρία και τα χρήσιμα συμπεράσματα, που σίγουρα βγαίνουν από τέτοια παιχνίδια. 

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts