ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παγκόσμιο κωπηλασίας: Άλλα 2 ελληνικά πληρώματα στα ρεπεσάζ

Βροχερή μέρα σήμερα στο Ρατσίτσε της Τσεχίας, όπου διεξάγεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών, και δυσκόλεψε την αποστολή των πληρωμάτων, ανάμεσα στα οποία υπήρχαν δυο ελληνικά τα οποία θα αγωνιστούν στους επαναληπτικούς αγώνες για να μπουν στα ημιτελικά.

της Ελισάβετ Γρηγοριάδου
[email protected]

Πρώτο μπήκε στο νερό το πλήρωμα των Ευαγγελία Αναστασιάδου και Δήμητρα Κοντού η οποία είναι και η μικρότερη συμμετέχουσα (16 ετών) της διγάνωσης. Οι δυο αθλήτριες πήραν μέρος στα προκριματικά του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών και με το 7:06.91 ολοκλήρωσαν δεύτερες στην σειρά τους, για να τους δοθεί η δυνατότητα να αγωνιστούν στα ρεπεσάζ για την πρόκριση στα ημιτελικά, τα οποία θα διεξαχθούν την Τρίτη στη 13:19. Ταχύτερες από όλες ήταν η ομάδα της Βρετανίας με 6:55.47, ενώ ακολούθησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες με 6:57.60 και η Γαλλία με 6:58.23.

Στα προκριματικά του διπλού σκιφ, οι Ευαγγελία Φράγκου και Στέλλα Νάτσιουλα κοντραρίστηκαν με τις χρυσές Ολυμπιονίκες από την Ρουμανία, οι οποίες με το 6:51.82 έδειξαν ότι τις ικανότητές τους και τον στόχο τους για το χρυσό. Το ελληνικό δίδυμο με το 7:19.08 τερμάτισε 5ο στην σειρά του και θα αγωνιστεί και αυτό στα ρεπεσάζ για να διεκδικήσουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Ο αγώνας θα λάβει μέρος την Τετάρτη στη 13:00.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts