ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παγκόσμιο νέων: Ελλάδα – Ολλανδία ή Ουγγαρία στον ημιτελικό

Καμία έκπληξη δε σημειώθηκε στα χιαστί παιχνίδια του παγκοσμίου πρωταθλήματος νέων γυναικών στην υδατοσφαίριση, το οποίο διεξάγεται στη Νετάνια του Ισραήλ.

Η Ελλάδα θα κάνει μία καλή… προπόνηση αύριο (16:00) με τη Σερβία έχοντας το μυαλό της στον ημιτελικό της Παρασκευής με την Ολλανδία και την μικρή πιθανότητα η Ουγγαρία να κάνει την έκπληξη και να είναι αυτή που θα βρεθεί απέναντι στην ελληνική ομάδα.
Αναφερόμενη στο αυριανό παιχνίδι η προπονήτρια της Εθνικής, Αλεξία Καμμένου τόνισε: «Θεωρητικά – αλλά και σκεπτόμενοι ρεαλιστικά, νομίζω – ο προημιτελικός είναι ένα παιχνίδι κόντρα σε μια υποδεέστερη ομάδα, όπως είναι η Σερβία. Χρειάζεται προσοχή, όμως, κυρίως λόγω της κρισιμότητας και της χρονικής στιγμής εν όψει της επίτευξης του μεγάλου στόχου, δηλαδή της ανόδου στο βάθρο. Να μη χάσουμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό, ώστε όταν περάσουμε στον ημιτελικό να είμαστε έτοιμοι και να μπούμε με δύναμη. Ας μην κρυβόμαστε, σίογουρα η σκέψη μας είναι ήδη στον κρίσμο ημιτελικό, εκεί όπου θα συναντήσουμε μια από τις μεγάλες δυνάμεις της διοργάνωσης, είτε την Ολλανδία είτε την Ουγγαρία».

Τα σημερινά αποτελέσματα

Θέσεις 13-16
Σλοβακία – Νότια Αφρική 10-13
Περού – Ουζμπεκιστάν 3-11
Χιαστί
Ιταλία – Γαλλία 19-4
Γερμανία – Ισπανία 2-18
Σερβία – Βραζιλία 11-7
Αργεντινή – Ουγγαρία 2-19

Το αυριανό πρόγραμμα

Θέσεις 15-16
Σλοβακία – Περού
Θέσεις 13-14
Νότια Αφρική – Ουζμπεκιστάν
Θέσεις 9-12
Γερμανία – Αργεντινή
Γαλλία – Βραζιλία
Προημιτελικά
Ελλάδα – Σερβία (1)
Ολλανδία – Ουγγαρία (2)
Ισραήλ – Ιταλία (3)
Ρωσία – Ισπανία 2 (4)

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts