ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: Ομιλία Πούτιν στη φετινή ψηφιακή διοργάνωση

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ξεκινά τη Δευτέρα ψηφιακά, για πρώτη φορά στην 50χρονη ιστορία του

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός ξεκινά τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ψηφιακά, ενώ κατά τη διάρκειά του θα μιλήσει και ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Την είδηση έκανε σήμερα (24/1) γνωστή το κρατικό ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι Rossiya 1, ενώ μέχρι πρότινος ήταν γνωστό μόνο το ότι θα μιλήσουν η Άνγκελα Μέρκελ και ο Εμμανουέλ Μακρόν.

Το φετινό Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή μέσω ψηφιακής διοργάνωσης, για πρώτη φορά στην 50χρονη ιστορία του, λόγω της πανδημίας που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός.

Έρημοι δρόμοι στο Νταβός

Οι παγκόσμιοι ηγέτες και οικονομικοί παράγοντες θα ενεργοποιήσουν την πρωτοβουλία επανεκκίνησης της παγκόσμιας οικονομίας (Great Reset Initiative) αντιδρώντας στην πανδημία και τις συνέπειες που έχει προκαλέσει.

Εξάλλου, σε χθεσινό δημοσίευμά του, το πρακτορείο Reuters περιγράφει την εικόνα που επικρατεί αυτές τις μέρες στους άδειους δρόμους του Νταβός, που μέχρι πέρυσι τέτοιες μέρες έσφυζε από κόσμο και επισκέπτες που συνέρρεαν για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Διαβάστε ακόμη

Αυτό είναι το top 10 των Ελλήνων με τους μεγαλύτερους μικτούς στόλους

Τα πρόσωπα – κλειδιά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομίας

Κατρίν Εστράμπ, GE Healthcare EMEA: Στην πρώτη γραμμή άμυνας κατά του κορωνοϊού

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts