ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παγκόσμιο Π/Κ: Χάλκινοι Ναλμπάντη και Παπαχαραλάμπους

Ακόμα δύο επιτυχίες προσέθεσε η ελληνική αποστολή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τάε κβον ντο των παίδων – κορασίδων, με τα δύο χάλκινα μετάλλια της Δέσποινας Ναλμπάντη και του Νίκου Παπαχαραλάμπους στα 41κ και 37κ αντίστοιχα.

του Αγαθοκλή Γαρδίκη
[email protected]

Η Ναλμπάντη ξεκίνησε την πορεία της στην Σοφία αποκλείοντας διαδοχικά την Ουκρανή Ζλατοσλάβα Βολοσένκο, την Για Φάνγκ Τσάνγκ από την Κινεζική Ταϊπεϊ αλλά και της Ακμπότα Ζελέου (Καζακστάν). Μια ανάσα πριν τον τελικό, ηττήθηκε για πρώτη φορά στην διοργάνωση από την Λάιλα Χασάνοβα (Ουζμπεκιστάν) μένοντας εν τέλει στην τρίτη θέση μετά το 2-0. Αντίστοιχα ο Παπαχαραλάμπους νίκησε αρχικά με 2-0 τον Πολωνό Πάβελ Τσζανόφσκι, επειτα με 2-1 τον Ιορδανό Ζαχράν και τέλος με ανατροπή 2-1 τον Ισπανό Βικτόρ Βιντέλα. Στα ημιτελικά, έχασε 2-0 από τον Ταϊλανδό Νικιπούν Τσαϊγιότα, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Σήμερα αγωνίστηκαν επίσης και η Μαριάνα Αδάμου που αποκλείστηκε στην φάση των 16 στα 47 κιλά, ο Βαγγέλης Παντός στα 33 κιλά (έχασε επίσης στον γύρο των 16) κι ο Μάριος Λεωνίδας Παπαϊωάννου που ηττήθηκε στην φάση των 32 στα 53 κιλά.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts