ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πακέτα διακοπών στην Ελλάδα προωθεί ο NetTours

Ταξιδιωτικά πακέτα σε μια σειρά από δημοφιλείς μεσογειακούς προορισμούς, ανάμεσά τους η Ρόδος, επαναφέρει στο χαρτοφυλάκιό του, για πρώτη φορά μετά την πανδημία, ο ταξιδιωτικός πράκτορας NetTours.

Ειδικότερα, ο βρετανικός tour operator, με έδρα το Hampshire, στο Ην. Βασίλειο, επανέλαβε την πώληση μιας σειράς πακέτων διακοπών στην Ελλάδα (Αθήνα, Ρόδος) και στην Πορτογαλία (Λισαβόνα, Μαδέρα και στα νησιά Αζόρες).

Σύμφωνα με την εταιρία, το νέο της προϊόν περιλαμβάνει δύο προορισμούς σε κάθε πακέτο, σε κάθε μία από τις δύο χώρες.

Οι τιμές για δύο άτομα, για την Ελλάδα, ξεκινούν από 1.694 ευρώ, για πακέτο διακοπών δέκα ημερών, για το διάστημα από 19 έως 29 Ιουνίου, από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου. Αντίστοιχο πακέτο το διάστημα από 10 έως 20 Ιουλίου είναι 100 ευρώ ακριβότερο, στα 1.794 ευρώ. Ενώ, για πακέτο 9 διανυκτερεύσεων, το διάστημα από 24 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου, με πτήση από το αεροδρόμιο του Manchester, η τιμή διαμορφώνεται στα 1.711 ευρώ το άτομο.

Ο NetTours λειτουργεί κυρίως μέσω της ιστοσελίδας του, αλλά προσφέρει επίσης υποστήριξη στους τουριστικούς πράκτορες μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλό του, Andy Fixler, να λέει ότι, “η εταιρία είναι εξαιρετικά φιλική προς τους πράκτορες και θεωρεί το ταξιδιωτικό εμπόριο ως το κύριο κανάλι πώλησης”.

“Καθώς οι περιορισμοί συνεχίζουν να χαλαρώνουν, ο NetTours στοχεύει να επαναφέρει το πλήρες αρχικό του χαρτοφυλάκιο προϊόντων τους επόμενους μήνες, το οποίο θα συμπεριλάβει την κεντρική Ευρώπη, το Ισραήλ, τη Μάλτα και την Ισπανία, καθώς και να διαφοροποιηθεί περαιτέρω”, δήλωσε ο κ. Fixler.

Ο tour operatos διαθέτει δική του άδεια Atol, είναι μέλος της Abta και της Aito.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts