ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πανελλήνιο Α/Γ, Ε/Ν: Αποτελέσματα 1η μέρα, προκριματικοί

Τα προκριματικά της 1ης φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος κωπηλασίας στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά ολοκληρώθηκαν και οι αγώνες συνεχίζονται αύριο με τους επαναληπτικούς.

Ο Στέφανος Ντούσκος αγωνίστηκε αρχικά στη δίκωπο με πλήρωμα τον Νίκο Βλάχο σημειώνοντας την ταχύτερη επίδοση των προκριματικών και λίγη ώρα αργότερα ήταν ο ταχύτερος στο σκιφ των ανδρών.
Σε τρία αγωνίσματα συμμετείχαν οι Ευαγγελία Αναστασιάδου και Ζωή Φίτσιου που αγωνίστηκαν σε σκιφ απλό και ελαφρών βαρών καθώς και στο διπλό σκιφ.
Στους αγώνες συμμετείχαν και αρκετοί κωπηλάτες που έχουν αποσυρθεί από τις Εθνικές ομάδες και απλά στηρίζουν τους συλλόγους τους, όπως ο Γιάννης Τσίλης, ο Σπύρος Γιάνναρος και ο Νίνο Νικολαΐδης.
Αύριο οι αγώνες θα ξεκινήσουν μια ώρα νωρίτερα στις 07:00 αντί στις 08:00 προκιμένου να αντιμετωπιστεί τυχόν αλλαγή του καιρού με πιο δυνατούς ανέμους. Από την Παρασκευή και μέχρι την Κυριακή όλοι οι αγώνες θα καλυφθούν μέσω Live Streaming από την επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας και την σελίδα στο Facebook.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts