ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πανταζής – Γναφάκη στη Γενεύη

Με δυο ελληνικές συμμετοχές θα διεξαχθεί σήμερα το διεθνές μίτινγκ της Γενεύης που είναι μέρος του continental tour, κατηγορίας bronze.

της Αγγελικής Μαγκανά 
[email protected]

Ο Ανδρέας Πανταζής έχει δηλωθεί στο τριπλούν και θέλει να βελτιώσει το 16.49μ που έχει φέτος προκειμένου να διατηρηθεί εντός πρόκρισης μέσω ranking για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Όρεγκον. Ο Πανταζής είναι στην 30ή θέση από τις 32 διαθέσιμες για το παγκόσμιο. Ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν του κλειστού στίβου με 16.79μ όμως ήταν άτυχος καθώς τραυματίστηκε στο πανελλήνιο κλειστού και έχασε κάθε ευκαιρία που είχε για να αγωνιστεί στο παγκόσμιο κλειστού μέσω του ranking.
To ατομικό του 21χρονου Έλληνα τριπλουνίστα στον ανοιχτό στίβο είναι 16.86μ και σε περίπτωση που το ξεπεράσει οι πιθανότητες να είναι παρών στο Όρεγκον, είναι υπέρ του.
Στη Γενεύη θα αγωνιστεί και η φορμαρισμένη Δήμητρα Γναφάκη που θα έχει την ευκαιρία για μια κούρσα με υψηλό ανταγωνισμό. Η 23χρονη Χανιώτισσα έχει τρέξει φέτος τα 400μ εμπόδια σε 56.67 και έχει στα πόδια της κούρσα κάτω από τα 56 δευτερόλεπτα, αρκεί να βρει τις κατάλληλες συνθήκες και τον ανταγωνισμό. Στη Γενεύη θα έχει την ευκαιρία για μια καλή επίδοση που θα την κρατήσει σε πορεία πρόκρισης για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts