ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παραδόθηκε το (στολίδι) προπονητήριο του Αλκαζάρ (pics)

Μέχρι πρόσφατα, δίπλα στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας υπήρχε ένα προπονητήριο με… χαλίκι, άκρως επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών και αθλητριών του στίβου. Πλέον, υπάρχει ένα σύγχρονο προπονητήριο που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του στίβου στη Λάρισα.

Το συγκεκριμένο έργο χρηματοδοτήθηκε από το υπουργείο πολιτισμού και αθλητισμού και την κατασκευή ανέλαβε να φέρει σε πέρας περιφέρεια Θεσσαλίας. Αποτελεί μέρος του συνολικού έργου 1.400.000 ευρώ της αναβάθμισης του σταδίου Αλκαζάρ.
Το νέο προπονητήριο – προθερμαντήριο περιλεμβάνει ελαστικό τάπητα τεσσάρων διαδρομών, νέο συνθετικό χλοοτάπητα, δύο σκάμματα για και τομέα με άμμο γα σφαιροβολία, νέο σύστημα φωτισμού και όργανα πιστοποιημένα σύμφωνα με τον κανονισμό της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Κώστας Αγοραστός (περιφερειάρχης Θεσσαλίας): «Παραδίδουμε στα νέα παιδιά, στους συλλόγους και στην κοινωνία της Λάρισας ένα σύγχρονο προπονητήριο στίβου, που πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Ο αθλητισμός αποτελεί παράλληλη πρώτη προτεραιότητα στην περιφέρεια Θεσσαλίας. Είμαστε πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χώρα, χρηματοδοτώντας και κατασκευάζοντας έργα υποδομών που  δίνουν τη δυνατότητα φιλοξενίας μεγάλων διοργανώσεων και προσφέρουν σύγχρονες, ασφαλείς συνθήκες άθλησης σε χιλιάδες παιδιά».

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts