ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΡΙΣΙ 2024: Οι ημερομηνίες διάθεσης των εισιτηρίων

Μετά από 12 χρόνια οι Ολυμπιακοί Αγώνες επιστρέφουν στην Ευρώπη και οι διοργανωτές ανακοίνωσαν σήμερα τις ημερομηνίες που θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τους Αγώνες.

Για να αποφευχθούν διάφορα παρατράγουδα όπως αυτά του Λονδίνου το 2012, οι διοργανωτές καλούν τους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν στο Paris 2024 club (θα το βρείτε εδώ) για να έχουν προτεραιότητα. Σε πρώτη φάση, φίλαθλοι από όλο τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν πακέτα (από αυτά που θα διατεθούν). Αυτά τα πακέτα θα περιλαμβάνουν τις αγωνιστικές ενότητες. Από αυτούς που θα εγγραφούν στο κλαμπ, θα γίνει τυχαία επιλογή αυτών που θα έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το δικό τους πακέτο με τα αγαπημένα τους αθλήματα, για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
Οι εγγραφές για τα εισιτήρια θα ανοίξουν την 1η Δεκεμβρίου 2022 και θα κλείσουν στις 31 Ιανουαρίου 2023.
Στις 15 Φεβρουαρίου και για μερικές εβδομάδες θα ανοίξουν οι πωλήσεις των εισιτηρίων. Όποιος επιλεχθεί για να αγοράσει πακέτο, θα ενημερωθεί και θα έχει στη διάθεση του 48 ώρες για να επιλέξει το πακέτο.
Η διαδικασία της αγοράς μεμονωμένων εισιτηρίων θα ανοίξει το Μάιο το 2023 και για τους Παραολυμπιακούς το φθινόπωρο του 2023.

Το επίσημο σάιτ διάθεσης εισιτηρίων είναι εδώ.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts