ΓΕΝΙΚΕΣ

ΠΑΣΟΚ: Σαθρό και αναποτελεσματικό το «επιτελικό» κράτος

“Το επιτελικό κράτος αποδείχτηκε σαθρό και αναποτελεσματικό σε μια σειρά από κρίσιμα γεγονότα όπου ζητούμενο ήταν η ασφάλεια”, τονίζει ο ΠΑΣΟΚ με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα στην Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το νέο «αφήγημα» της Κυβέρνησης ότι οι Υπουργοί δεν εμπλέκονται στον επιχειρησιακό σχεδιασμό και συνεπώς η πολιτική ηγεσία είχε μαύρα μεσάνυχτα για την κάθοδο εκατοντάδων χούλιγκαν στη χώρα μας, την εκθέτει ακόμη περισσότερο και υπογραμμίζει την αντικειμενική πολιτική ευθύνη του κ. Οικονόμου, που όχι μόνο αποφεύγει να αναλάβει, αλλά κυρίως δεν του επιμερίζει ο Πρωθυπουργός.

Το «επιτελικό» κράτος αποδείχτηκε σαθρό και αναποτελεσματικό σε μια σειρά από κρίσιμα γεγονότα όπου ζητούμενο ήταν η ασφάλεια.

Φάνηκε με τις εκρήξεις πυρομαχικών δίπλα σε κατοικημένη περιοχή στη Νέα Αγχίαλο, τα ανεπαρκή πρωτόκολλα δασοπροστασίας και πρόληψης πυρκαγιών, τη λειτουργία του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, που καθ’ ομολογία του Υπουργού του, τρία χρόνια μετά δεν έχει ακόμη ευδιάκριτο οργανόγραμμα και την ανεμπόδιστη επιδρομή ακροδεξιών χούλιγκαν με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου.

The post ΠΑΣΟΚ: Σαθρό και αναποτελεσματικό το «επιτελικό» κράτος first appeared on Times News.

ΠΗΓΗ TIMESNEWS