ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Πεν Νταλαούρα»: Δείχνει Σκουρλέτη ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης εις βάρος της (tweet)

Επανέρχεται με δεύτερη ανάρτηση το troll του Twitter «Πεν Νταλαούρα», το οποίο θεωρεί τον Πάνο Σκουρλέτη ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης εις βάρος της.

«Και τώρα οι δυο μας τρελό αγόρι», γράφει συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μια φωτογραφία στο κέντρο της οποίος βρίσκεται ο Πάνος Σκουρλέτης.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης, λίγο πριν τα μεσάνυχτα και περίπου τρεις ώρες αφότου το protothema.gr είχε δημοσιεύσει το κείμενο με τίτλο «Ο Thanos Liontos αυτοαναγνωρίστηκε και δηλώνει ‘δεν είμαι εγώ η Πεν Νταλαούρα’ – Δείτε το Τwitter του» ο εν λόγω troll λογαριασμός του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στο Twitter στο οποίο στοχοποιεί τον Πάνο Σκουρλέτη και ευχαριστεί όσους τον έχουν υποστηρίξει.

Συγκεκριμένα η «Πεν Νταλαούρα» μιλά για απόπειρα φίμωσης λέγοντας πως «είμαστε όλοι μία γροθιά», ενώ ρίχνει βέλη στον Πάνο Σκουρλέτη γράφοντας χαρακτηριστικά «αναγνωρίζουμε στο πρόσωπο του Σκουρλέτη και των υπολοίπων, τον ηθικό αυτουργό αυτής της χυδαίας επίθεσης κ τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο κι ο Πρόεδρος μας, ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει και οφείλουν να πάρουν τώρα, άμεσα θέση κ να θέσουν εκτός κόμματος τους υπονομευτές του. Όλους». Υπενθυμίζεται άλλωστε πως ο κ. Σκουρλέτης ήταν ο πρώτος που προ ημερών είχε αποκαλύψει τον ρόλο των troll του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας μάλιστα πως έφταναν μέχρι και στο επίπεδο του γραφείου του προέδρου.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts