LIFESTYLE

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μπορεί κάποιος να κουνούσε το χαρτί και να πεταγόμουν – Άκουγα την φωνή μου εκατό φορές πάνω

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» της Τρίτης (11/01) ήταν η ανανεωμένη Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της και εξήγησε γιατί μετά από 9 χρόνια είναι πιο καλά από ποτέ.

Αυθόρμητη και χειμαρρώδης, όπως πάντα, περιέγραψε πώς νόσησε με κορονοϊό και πώς αυτό επηρέασε τα μαλλιά της και την απόφασή της να τα κουρέψει κοντά. Τι είναι η υπερακουσία που έπαθε και πώς την ξεπέρασε;

Με ποιο τρόπο περνάει τα μηνύματα και τις αξίες που θέλει στα δύο κορίτσια της, ως νέα μητέρα; Τέλος, ομολόγησε πως της λείπει η τηλεόραση και μαζί με τον Γρηγόρη έκαναν την πρώτη τηλεφωνική φάρσα για το 2022.

Πρώτα από όλα, όμως, αναφέρθηκε στην ανθρωποφαγία από την οποία βρίθουν τηλεόραση όσο και social media. «Ανθρωποφαγία δεν υπάρχει μόνο στην τηλεόραση αλλά και στο Facebook. Σταμάτησα να μπαίνω στο Facebook εξαιτίας της ανθρωποφαγίας» αποκάλυψε.

Με τον σύζυγό της Φώτη Μπερνάντο είναι φουλ ερωτευμένη και πολύ ευτυχισμένη. «Είμαστε μαζί 9 χρόνια και είμαστε πιο καλά από ποτέ. Αυτή η σχέση είναι μία πολύ ωραία ιστορία. Υπάρχει μία διάθεση από τους δυο να αποδείξουμε ότι αυτό που έχουμε μπορεί να κρατήσει στον χρόνο και δεν είναι επιπόλαιες αποφάσεις που πήραμε για τη ζωή μας, αγαπιόμαστε ουσιαστικά».

Μιλώντας για το πρόβλημα με την υπερακουσία που έπαθε είπε πως πλέον είναι καλά κι ότι όλο αυτό προκλήθηκε από μία μεμβράνη που έσπασε στο τύμπανό της ενώ έκανε πλύσεις με φυσιολογικό ορό στη μύτη.

«Κάποια στιγμή έκανα πλύση με φυσιολογικό ορό στην μύτη, όπως κάνουν πολλοί άνθρωποι και δημιούργησα ένα τραύμα, έσπασα μια μεμβράνη στο τύμπανο. Η υπερακουσία κι ότι έχει να κάνει με το αυτί είναι μια πολύ ευαίσθητη περίπτωση. Είναι πολύ εσωτερικό, χάνεις την ισορροπία σου και δεν μπορείς να επικοινωνήσεις σωστά» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Είναι μια ευαισθησία στους ήχους. Μπορεί κάποιος να κουνούσε το χαρτί και να πεταγόμουν και πέρα από αυτό άκουγα την φωνή μου μέσα εκατό φορές πάνω. Ζορίστηκα και βασανίστηκα πολύ, με είχε πάρει αρκετά από κάτω. Κάποια στιγμή είπα θα ζήσω με αυτό και θα το δω αλλιώς. Από εκείνη την ημέρα άρχισα να καλυτερεύω. Δεν είναι μαγικό, είναι επειδή άλλαξα αντιμετώπιση και το αγάπησα» πρόσθεσε.

Πέρασε δύσκολα όμως και νοσώντας με κορονοϊό όπου επηρεάστηκε το τριχωτό της κεφαλής της και κάπως έτσι πήρε την απόφαση να κόψει τα μαλλιά της».

«Νόσησα την ημέρα που έκανα το εμβόλιο. Προφανώς το είχα από πριν. Πήρα έντονα τη δόση και το πέρασα δύσκολα προς το τέλος των 10 ημερών τα μαλλιά μου αντιδρούσαν άσχημα, σταμάτησε να αιματώνεται η τρίχα και ήταν σαν να φοράω περούκα κι έτσι τα έκοψα» δήλωσε.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για τις κόρες της και τις αξίες που θέλει να τους περάσει.

«Η Λυδία μου έχει μεγάλη ενσυναίσθηση. Είναι πολύ γλυκιά και τα δύο μου παιδιά είναι το όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα. Θέλω τα παιδιά μου να έχουν αξίες και δανείστηκα κάποια ωραία ρητά και τους τα λέω. Το τρίχρονο μου λέει “η υπομονή είναι η μεγαλύτερη αρετή” και τρελαίνομαι» είπε.

Της λείπει η τηλεόραση; «Μου λείπει η καλή η τηλεόραση μία ωραία συνθήκη στην τηλεόραση που έχει χαρά, που περνάμε ωραία, μου λείπει το Booth. Ήταν μία ωραία στιγμή της τηλεόρασης νομίζω για πολλλά χρόνια ακόμα θα με ρωτάνε γιατί κόπηκε» είπε.

NEWSBEAST Source

Related Posts