ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ποδαρικό με sell off στη Wall Street – 600 μονάδες χάνει ο Dow Jones

Aναζητά σωσίβιο το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης – Οι μετοχές της Coca-Cola και της Boeing είναι οι μετοχές που οδηγούν τις απώλειες στον βιομηχανικό δείκτη – Τα κρούσματα ανησυχούν τους επενδυτές

Ποδαρικό με sell-off κάνει στο 2021 η Wall Street, με τον δείκτη Dow Jones να χάνει κοντά 600 μονάδες, εν μέσω αναζωπύρωσης των ανησυχιών για τον κορωνοϊό αλλά και τις εκλογές της Τζώρτζια.

Συγκεκριμένα, ο βιομηχανικός δείκτης, νωρίτερα, βρέθηκε να υποχωρεί ακόμα και 664 μονάδες ή πτωτικά κατά 2,2%. Ο S&P 500 χάνει 2,3% και ο Nasdaq υποχωρεί 2,4%.

Οι μετοχές της Coca-Cola και της Boeing είναι οι μετοχές που οδηγούν τις απώλειες στον βιομηχανικό δείκτη αφού χάνουν 4,9% και 4,8%, αντίστοιχα. Στον αντίποδα, ο κλάδος του Reale Estate χάνει 3% και οδηγεί τις απώλειες στο S&P 500.

Οι μετοχές της Moderna βρέθηκαν να κερδίζουν 8,1%. Οι μετοχές της Tesla σημειώνουν άνοδο 3,9%.

Το αργό πετρέλαιο διολισθαίνει 0,35% στα 48,35 δολάρια το βαρέλι, ενώ ο χρυσός κινείται 2,6% υψηλότερα, στα 1.944 δολάρια ανά ουγκιά.

Στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο υποχωρεί έναντι του ευρώ και του γεν, ενώ ενισχύεται έναντι της βρετανικής λίρας. Η ισοτιμία με το ευρωπαϊκό νόμισμα διαμορφώνεται στο επίπεδο του 1,229 δολ./ευρώ.

Η απόδοση του αμερικανικού 10ετούς τίτλου κινείται δύο μονάδες βάσης υψηλότερα, στο 0,94%.

Διαβάστε επίσης:

Απόφαση – χαστούκι του Αρείου Πάγου για 17.000 συνταξιούχους της ΕΤΕ

Ανασχηματισμός: Αυτή είναι η νέα σύνθεση της κυβέρνησης – Τα ονόματα και οι μετακινήσεις

Ενοίκια Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου: Οδηγός για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts