ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προεδρική επίσκεψη στο καμπ προετοιμασίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής καλλιτεχνικής κολύμβησης, στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, το οποίο έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει μέχρι και τις 16 Ιανουαρίου.

Την Εθνική ομάδα στη σημερινή προπόνηση που έγινε στο καταδυτήριο του Άγιου Κοσμό επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος ο οποίος έδωσε τις ευχές του στις αθλήτριες και τις προπονήτριές τους για «καλή χρονιά με υγεία και διακρίσεις». Παρούσες ήταν, η νέα ομοσπονδιακή προπονήτρια Αναστασία Γκούτσεβα, η συνεργάτιδά της Βαρβάρα Λιθαδιώτη και η υπεύθυνη έφορος του αθλήματος και Ειδική γραμματέας της ΚΟΕ Δέσποινα Καράμπελα.
Οι αθλήτριες που έχουν κληθεί στο συγκεκριμένο καμπ είναι οι Ζωή Αγραφιώτη (Πανσερραϊκός), Μαρία Αλζιγκούζη (ΝΟ Βουλιαγμένης), Κρυσταλλένια Γιαλαμά (Ωρίωνας), Ζωή Καράγγελου, Ελένη Φραγκάκη (ΝΟΒΑ), Μαρία Καραπαναγιώτου (Ηρακλής), Δήμητρα Καρατζόγλου, Ελένη Παπαδοπούλου (ΑΟΘ), Δανάη Καριώρη, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Εβελίνα Παπάζογλου, Λυδία – Φωτεινή Παπαναστασίου, Ευαγγελία Πλατανιώτη (ΑΝΟΜ), Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου (ΝΟ Χανίων), Σοφία Μαλκογεώργου, Αθανασία Τσόλα (ΑΕΚ).

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts