ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

“Πρωταγωνίστρια” η Ελλάδα στον νέο κατάλογο της Classic Collection | Μαζί και η Κύπρος

Περισσότερα από 200 καταλύματα σε όλη την Ελλάδα και μια σειρά από προτάσεις διακοπών, από συνδυασμούς προορισμών μέχρι island hopping, προβάλλει στον νέο κατάλογό της για το 2024, για την Ελλάδα και την Κύπρο, η Classic Collection, στη βρετανική αγορά.

Το φυλλάδιο των 244 σελίδων παρουσιάζει 210 καταλύματα που καλύπτουν από boutique ξενοδοχεία και ξενοδοχεία αποκλειστικά για ενήλικες, μέχρι πολυτελή ξενοδοχεία, οικογενειακά all-inclusive resorts και βίλες.

Οι προορισμοί περιλαμβάνουν την Αθήνα, την ηπειρωτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο, άλλα 11 ελληνικά νησιά και την Κύπρο.

Ειδική αναφορά γίνεται στις διακοπές σε δύο και περισσότερους προορισμούς και στο island hopping.

Η εταιρία προσφέρει πτήσεις με πολλές αεροπορικές εταιρίες από αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μιλώντας για το νέο φυλλάδιο, ο διευθυντής προϊόντων και εμπορικών δραστηριοτήτων της Classic Collection, Alex Gavalda, δήλωσε: “Όπως κατέστησε σαφές η Όλγα Κεφαλογιάννη, υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας, στην World Travel Market, οι αριθμοί των επισκεπτών στην Ελλάδα για το 2023 φαίνονται αρκετά ισχυροί ώστε να ξεπεράσουν το έτος ρεκόρ του 2019. Οι συναλλαγές για το 2024 δείχνουν σημαντική άνοδο και είμαστε βέβαιοι ότι η έγκαιρη παρουσίαση του νέου μας φυλλαδίου, με αυτό που πιστεύουμε ότι είναι η μεγαλύτερη επιλογή πολυτελών αποθεμάτων στην αγορά, θα μας βοηθήσει να αξιοποιήσουμε αυτή την πρώιμη δυναμική”.

Και πρόσθεσε: “Διαθέτουμε βασικό φιλικό προς την οικογένεια απόθεμα σε περιοχές όπως η Κέρκυρα, η Κρήτη, η Χαλκιδική, η Κως, η Μύκονος, η Ρόδος, η Σαντορίνη και η Ζάκυνθος. Η Αθήνα και η Αθηναϊκή Ριβιέρα μπορούν να κλειστούν ως ένα απλό city break ή να συνδυαστούν ως μέρος διακοπών με δύο κέντρα. Οι ενισχυμένες εμπορικές συμφωνίες έχουν προσθέσει επιπλέον χωρητικότητα στον κρίσιμο τομέα των πολυτελών διακοπών, εκτός από το καθεστώς του Προτιμώμενου Συνεργάτη μας με τα θέρετρα Sani και Ikos”.

Στην Κύπρο, συμπλήρωσε, καταλύματα όπως το Cap St Georges και το City of Dreams Mediterranean, φέρνουν ευπρόσδεκτη καινοτομία στον τομέα των πολυτελών ξενοδοχείων, με την προσθήκη βραβευμένων με αστέρια Michelin guest chefs, ιδιωτικές εμπειρίες ιστιοπλοΐας και το μεγαλύτερο καζίνο της Ευρώπης.

“Υπήρξαν επίσης πολλά νέα και ανακαινισμένα ξενοδοχεία που άνοιξαν και έχουμε αυξήσει ανάλογα την προσφορά των προϊόντων μας”, κατέληξε ο κ. Gavalda.

The post “Πρωταγωνίστρια” η Ελλάδα στον νέο κατάλογο της Classic Collection | Μαζί και η Κύπρος appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts