ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρωτιά για τον Ολυμπιακό

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, νίκησε 14-6 το ΝΟ Βουλιαγμένη και ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος κατακτώντας την πρώτη θέση.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με 18 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και απέκτησε πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ τα οποία ακολουθούν.
Οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν πλήρεις συνθέσεις. Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ. Σκόραραν 11 από τα κορίτσια των νικητών. Από την Βουλιαγμένη ξεχώρισε η Έλενα Ξενάκη με 4 τέρματα. 
Στα ημιτελικά των πλέι οφ που αρχίζουν την προσεχή εβδομάδα ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας την Γλυφάδα και τον Εθνικό αντίστοιχα. 
Οκταλεπτα: 4-1, 2-1, 5-3, 3-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου 1, Αβραμίδου, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Χαλδαίου 1, Βασιλική Πλευρίτου 2, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά 1.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Κούλχαας, Ανδρεάδη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 4, Νίνου, Μ. Πάτρα 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου, Κοντονή, Καϊάφα 1, Ε. Πατρα, Καλογεροπούλου, Σάντα.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts