ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρωτοχρονιά στο Άστρος Κυνουρίας με στόχο το παγκόσμιο

Με στόχο το παγκόσμιο πρωτάθλημα βάδην των ομάδων στο Μουσκάτ του Ομάν, η δευτεραθλήτρια Ευρώπης, Εθνική ομάδα του βάδην θα αλλάξει χρονιά στο Άστρος Κυνουρίας.

της Αγγελικής Μαγκανά
[email protected]

Για δεύτερη χρονιά το γκρουπ του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου πραγματοποιεί προετοιμασία στο Άστρος της Κυνουρίας με τις Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Κυριακή Φιλτισάκου, Χριστίνα Παπαδοπούλου και Ευτυχία Κουρκουτσάκη να βρίσκονται μακριά από τα σπίτια και τις οικογένειες τους, έχοντας υψηλούς στόχους για το 2022.
Πέρσι η προετοιμασία πήγε εξαιρετικά στην ομάδα του Κεφαλόπουλου που κατέγραψε δύο συμμετοχές στους Ολυμπιακούς (8η η Ντρισμπιώτη, 29η η Φιλτισάκου) και φυσικά την πολύ μεγάλη επιτυχία στο ευρωπαϊκό των ομάδων με το χρυσό της Ντρισμπιώτη στα 35χλμ και το αργυρό στο ομαδικό. Χαρακτηριστικό είναι πως όλες οι αθλήτριες του γκρουπ έκαναν μεγάλα ατομικά ρεκόρ δημιουργώντας προσδοκίες.
Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και το γκρουπ να κάνει προπόνηση ακόμα και παραμονή πρωτοχρονιάς.
Ο πρώτος μεγάλος στόχος είναι το παγκόσμιο του Μουσκάτ (Ομάν) 4-5 Μαρτίου που είναι και η πρώτη μεγάλη διοργάνωση της χρονιάς και με μεγάλο ερωτηματικό τη συμμετοχή των Κινέζων και Γιαπωνέζων αθλητών και αθλητριών.
Μέχρι στιγμής, τόσο η Κίνα όσο και η Ιαπωνία απέχουν λόγω της πανδημίας από τις διεθνείς διοργανώσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25αρα πισίνα, συμμετείχε μόνο ένας Ιάπωνας, ο Ντάιγια Σέτο που όμως ήταν στις ΗΠΑ από το καλοκαίρι.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts