ΓΕΝΙΚΕΣ

Ραπανάκης: Κατήγγειλε πολιτική «δολοφονίας χαρακτήρων» από στελέχη που στήριξαν Κασσελάκη – Γιατί έφυγε από την «Αυγή»

Ο Σπύρος Ραπανάκης, παραιτήθηκε από τη διεύθυνση της εφημερίδας «Αυγή», αμέσως μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζει ότι παραιτήθηκε για να διευκολύνει την κατάσταση. «Είναι αυτονόητη κίνηση να διευκολύνω τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή τη νέα ιδιοκτησία της ‘’Αυγής’’ να κάνει όποιες κινήσεις επιθυμεί, στην εφημερίδα του κόμματος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Ραπανάκης.

Να θυμίσουμε πως το παρελθόν ο πρώην πλέον διευθυντής της «Αυγής», είχει συγκρουστεί ανοιχτά και με τον Παύλο Πολάκη ο οποίος στήριξε την υποψηφιότητα Κασσελάκη. Μιλώντας στο Action24 κατήγγειλε ότι και εκείνος και συνάδερφοί του στην εφημερίδα, αλλά και το ραδιόφωνο του κόμματος δέχθηκαν επιθέσεις συκοφάντησης τρομοκράτησης και δολοφονίας χαρακτήρων από υποστηρικτές της νέας ηγεσίας.

«Στην προεκλογική περίοδο τα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, η Αυγή και το Κόκκινο και εγώ προσωπικά και οι συνάδελφοί μου, βρεθήκαμε στο επίκεντρο μίας μεθοδευμένης επιχείρησης συκοφάντησης τρομοκράτησης και διάφορα Fake news. Αυτό ξεκίνησε και από κεντρικά στελέχη του κόμματος που στήριξαν τη νέα ηγεσία. Αυτές οι επιθέσεις και η πολιτική δολοφονίας χαρακτήρων στην πραγματικότητα δεν καταδικάστηκαν από κορυφαία στελέχη του κόμματος ή από τον κύριο Κασσελάκη», είπε συγκεκριμένα ο Σπύρος Ραπανάκης.

The post Ραπανάκης: Κατήγγειλε πολιτική «δολοφονίας χαρακτήρων» από στελέχη που στήριξαν Κασσελάκη – Γιατί έφυγε από την «Αυγή» first appeared on Times News.

ΠΗΓΗ TIMESNEWS

Related Posts