ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανοίγει το πρώτο της εστιατόριο fast food (tweet + vid)

Το πρώτο της εστιατόριο ετοιμάζεται να ανοίξει η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ομάδας και της Grupo San Pablo.

Το πρώτο εστιατόριο της νέας αλυσίδας θα λέγεται «UNO» και θα ανοίξει τον Οκτώβριο στην Πόλη του Μεξικού, με στόχο να καινοτομήσει στον χώρο του fast food, αλλά και να επεκτείνει το brand name της ομάδας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, «το UNO By Real Madrid δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει διεθνές σημείο αναφοράς σε αυτό το είδος εστιατορίων, εστιάζοντας κυρίως στην ποιότητα του φαγητού.

Μέσω μιας καινοτόμου ιδέας, φιλοδοξεί να γίνει ένας εμβληματικός χώρος, όπου τα 600 εκατ. οπαδοί της ομάδας σε ολόκληρο τον κόσμο θα μπορούν να απολαύσουν υγιεινό, ποιοτικό φαγητό, να συναντηθούν για να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να αγοράσουν τα επίσημα προϊόντα του συλλόγου».

Ακόμη, η Ρεάλ Μαδρίτης τονίζει πως σε συνδυασμό με τις αξίες της επωνυμίας της, δηλαδή την αυτοβελτίωση, την ηγεσία και τη συνεχή προσπάθεια, αλλά και θέλοντας να σηματοδοτήσει την έναρξη αυτού του στυλ εστιατορίου, δημιούργησε την καμπάνια «Hungry for more», που μεταξύ άλλων αναδεικνύει τις επιτυχίες του ισπανικού συλλόγου.

Διαβάστε ακόμη

Bloomberg: Στα ύψη οι τιμές σε Ιταλία και Γαλλία για πίτσα και κόκορα κρασάτο

Στον ορίζοντα νέος εμπορικός πόλεμος Ε.Ε.-Κίνας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Κρέιμερ (CNBC): Αυτοί είναι οι έξι λόγοι για το sell off στις αγορές

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

 

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts