ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρηνιώτης και Τόλιου στην πρεμιέρα της ιταλικής Α1

Στην Ιταλία θα βρεθούν την επόμενη εβδομάδα ο Τάσος Ρηνιώτης και η Κατερίνα Τόλιου για επανεκκίνηση της αγωνιστικής τους δράσης στην επιτραπέζια αντισφαίριση με τις ομάδες Εσπεντίτο και Νερμπέλο αντίστοιχα. 

Στην Ιταλία ολοκληρώθηκε η περίοδος αγωνιστικής παύσης στην επιτραπέζια αντισφαίριση και η ομοσπονδία ετοιμάζεται για πρεμιέρα στα διασυλλογικά πρωταθλήματα. Η χώρα εξακολουθεί να υποφέρει από το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού, ωστόσο δόθηκε η άδεια για την έναρξη αγώνων, εκτός των άλλων και στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Καλώς εχόντων των πραγμάτων λοιπόν, στα μέσα Ιανουαρίου θα γίνει η εξ αναβολής πρεμιέρα στα πρωταθλήματα της Α1 εθνικής κατηγορίας, στα οποία θα υπάρχει και διπλή ελληνική παρουσία. 

Για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 ο Ρηνιώτης έχει συμφωνήσει με την ομάδα Εσπεντίτο από τη Νάπολη και η Τόλιου με τη Νορμπέλο από τη Σαρδηνία. Αυτή τη στιγμή και οι δύο συνεχίζουν τις προπονήσεις τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και την ερχόμενη βδομάδα είναι να μεταβούν στη γειτονική χώρα για τα δύο πρώτα ματς των ομάδων τους, που έχουν οριστεί για τις 21 και 23 Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα για τον Ρηνιώτη ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί εντός έδρας εναντίον της  Μαρκότσι και δύο μέρες αργότερα εκτός έδρας με τη Βερτζουόλο, ενώ για την ομάδα της 25χρονης θα αντιμετωπίσει στην αρχή την Κάστελ Γκοφρέντο και στη συνέχεια την φιλοξενούμενη Μπανιολέζε.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts