ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρολάν Γκαρός: «Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος»

Ο πιο ώριμος Στέφανος Τσιτσιπάς που έχουμε δει, έκανε την εμφάνιση του και πάλι στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον κακό του δαίμονα, Ντανίιλ Μενβέντεφ.

O Τσιτσιπάς ρωτήθηκε από τον Ματς Βίλαντερ αν χάρηκε περισσότερο για το γεγονός ότι νίκησε τον Μεντβέντεφ που ήταν ο κακός του δαίμονας, ήταν για το γεγονός που για τρίτο συνεχόμενο γκραν σλαμ προκρίθηκε σε ημιτελικό και η απάντηση του ήταν αφοπλιστική. «Και για τα δύο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο που έπαιξα και το πόσο συγκεντρωμένος ήμουν σε όλη της διάρκεια του αγώνα. Κόντρα σε παίκτες αυτού του επιπέδου δεν έχει σημασία αν προηγείσαι 2-0. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 100% κάθε στιγμή» τόνισε ο Τσιτσιπάς ο οποίος ρωτήθηκε και για την αυτοπεποίθηση που είχε ξεκινώντας την αναμέτρηση με τον Μεντβέντεφ από τον οποίο είχε ηττηθεί πέντε από τις έξι φορές που αναμετρήθηκαν. «Ένιωθα καλά με τα χτυπήματα μου σήμερα και είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού. Το γεγονός ότι έχω παίξει πολλούς αγώνες στο χώμα έχει βοηθήσει το παιχνίδι μου».

Στη συνέντευξη μετά τον αγώνα, ο Ντανίιλ Μεντβέντεφ ρωτήθηκε και για το τελευταίο του σερβίς (underarm). «Το σκεφτόμουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πως σε κάποιο κρίσιμο σημείο θα πρέπει να το δοκιμάσω. Είδα ότι ήταν αρκετά πισω στην τελική γραμμή και πίστεψα ότι θα πετύχει. Το έχω δοκιμάσει στις προπονήσεις και έχει πετύχει, αλλά σήμερα προφανώς δεν πέτυχε. Δε θεωρώ ότι ήταν λάθος απόφαση, όμως την επόμενη φορά δε θα το κάνω γιατί ξέρω πως είναι έτοιμος να το αντιμετωπίσει».

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts