ΚΟΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ρωσία: «Έχουμε ωραίες γυναίκες, βότκα και… φθηνό ρεύμα – Ο χειμώνας έρχεται, μετακομίστε εδώ»

Με ένα απίθανο βίντεο τρολάρει η Μόσχα την Δύση, καλώντας μας να μεταναστεύσουμε στην Ρωσία, την οποία δεν πτοούν οι κυρώσεις.

Αν και άκρως σεξιστικό το βίντεο, η Ρωσία προσκαλεί τους πάντες να μετακομίσουν εκεί, απαριθμώντας τα πλεονεκτήματα της χώρας, που δεν είναι άλλά από τις όμορφες γυναίκες και τη… βότκα.

Διαβάστε επίσης: ΔΝΤ: Η οικονομία της Μόσχας αντέχει περισσότερο από ό,τι προβλεπόταν τις κυρώσεις

Το εν λόγω βίντεο, διάρκειας 53 δευτερολέπτων, τιτλοφορείται «Ώρα για μετακόμιση στη Ρωσία» και αναρτήθηκε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter η ρωσική πρεσβεία στην Ισπανία.

Μάλιστα, τους τίτλους του βίντεο ακολουθούν, λευκές, μπλέ και κόκκινες καρδιές, δηλαδή τα χρώματα της ρωσικής σημαίας, ενώ όπως σημειώνει η Daily Mail δεν είναι σαφές εάν το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί επίσημη παραγωγή της ρωσικής κυβέρνησης.

«Μια οικονομία που μπορεί να αντέξει χιλιάδες κυρώσεις»

Στο βίντεο απεικονίζονται κλασικές ρωσικές σκηνές, με παιδιά που τρέχουν στα χωράφια και ρωσική κουζίνα, αλλά και ιστορικά μνημεία.

Κάποιοι από τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να μετακομίσουμε στη Ρωσία, σύμφωνα με το βίντεο, είναι το φθηνό φυσικό αέριο, αλλά και «μια οικονομία που μπορεί να αντέξει χιλιάδες κυρώσεις».

Παράλληλα, γίνεται λόγος για την «πλούσια ιστορία, την παγκοσμίου φήμης λογοτεχνία, τη μοναδική αρχιτεκτονική, το μπαλέτο και τη φιλοξενία» της Ρωσίας, με τρόπο που κάνει τη χώρα να φαίνεται ελκυστική για μετανάστευση.

Επίσης, γίνεται αναφορά στον χριστιανισμό, ενώ απαριθμεί τα ρωσικά πλεονεκτήματα, όπως οι «όμορφες γυναίκες», τα φθηνά ταξί, το φθηνό ρεύμα και νερό, καθώς και τη διάσημη ρωσική… βότκα.

ΠΗΓΗ in.gr

Related Posts