ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ρωσία: Οι πρόβες για τη μεγαλειώδη παρέλαση της 9ης Μαΐου – Τα πυρηνικά σε πρώτο πλάνο (vid)

Η πρώτη πρόβα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας – Η πιθανή χρήση πυρηνικών στην Ουκρανία έχει πέσει ουκ ολίγες φορές στο τραπέζι το τελευταίο διάστημα ακόμα και από τον Πούτιν

Με αφορμή την 77η επέτειο από τη νίκη της Σοβιετικής Ένωσης κατά των Ναζί στον «Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο» του 1941-1945, ξεκίνησαν οι πρόβες της Ρωσίας για τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 9ης Μαΐου.

Η πρώτη πρόβα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας με τις πεζές μονάδες και τη μηχανοκίνητη φάλαγγα, είχε… τα πυρηνικά σε πρώτο πλάνο, σύμφωνα με εικόνες και βίντεο που κυκλοφόρησαν.

Τα πυρηνικά και η πιθανή χρήση τους έχουν πέσει ουκ ολίγες φορές στο τραπέζι από το Κρεμλίνο, ακόμα και από τον ίδιο τον Πούτιν, το τελευταίο διάστημα, με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία και με την παρουσία τους στην «κεφαλή» της παρέλασης, οι Ρώσοι στέλνουν, προφανώς, άλλο ένα μήνυμα στη Δύση.

Στο μεταξύ, ανάμεσα στα διάφορα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει, θέλουν τον Πούτιν να επιδιώκει να «στήσει» ανάλογη παρέλαση νίκης, την ίδια ημερομηνία και στη Μαριούπολη, η οποία όμως εξακολουθεί να αντιστέκεται.

Διαβάστε ακόμη:

Αmazon: Πτώση της μετοχής μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα

Φυσικό αέριο: «Πλημμύρα» LNG στους τερματικούς σταθμούς της Ευρώπης

«Βουτιά» 4% για τη μετοχή της Apple παρά τα ισχυρά αποτελέσματα

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts