ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σαν βγεις στον πηγαιμό για την… εφορία

newsroom

Bunker

Την Κυριακή το βράδυ αναρτήθηκε στο site της ΑΑΔΕ η ενημέρωση ότι σήμερα Δευτέρα δεν θα είναι δυνατές οι συναλλαγές του κοινού με τις ΔΟΥ Γλυφάδας, Κηφισιάς και Περιστερίου. Η ανακοίνωση όπως φαίνεται στην φωτό εκτός από… λακωνική (απουσίαζε ο λόγος) ήταν και εσφαλμένη όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, καθώς με νέα ανακοίνωση (επίσης την Κυριακή το βράδυ) είχε αφαιρεθεί η σύσταση προς τους πολίτες για εξυπηρέτηση από την ΔΟΥ Α’ Αθηνών. Οπότε ακόμα και εάν κάποιος είχε προνοήσει πριν την επίσκεψή του στην εφορία να τσεκάρει το site της ΑΑΔΕ το βράδυ της Κυριακής και γνώριζε ότι θα πρέπει να απευθυνθεί στην Α’ Αθηνών αυτό δεν ίσχυε.

Η πρώτη ανάρτηση:

Η δεύτερη ανάρτηση:

Και σήμερα όμως αναρτήθηκε νέα ενημέρωση για αύριο, Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, στην οποία και πάλι χωρίς να παρέχονται διευκρινίσεις επαναλαμβάνεται ότι δεν θα εξυπηρετούν το κοινό οι ΔΟΥ Γλυφάδας, Κηφισιάς και Περιστερίου, ενώ στη Δ’ Αθηνών δεν θα λειτουργήσει το μητρώο.

Σημειώνεται ότι οι ανακοινώσεις αυτές αν και στην κορυφή του site της ΑΑΔΕ είναι ανενεργές, δηλαδή ο ενδιαφερόμενος δεν μπορεί να «κλικάρει» για να δει περισσότερα, καθώς δεν παρέχονται περισσότερες πληροφορίες.

© 2013 – 2019 newmoney.gr | developed by cloudevo

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts