ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΣΕΓΑΣ: Εκλογές στο κλειστό Μίλωνα ή Λαμίας χωρίς να αποκλείεται η ηλεκτρονική ψηφοφορία

Ο ΣΕΓΑΣ έστειλε στα σωματεία την πρόσκληση για τις επερχόμενες εκλογές στην ομοσπονδία που όπως έχει ανακοινωθεί θα διεξαχθούν στις 20 Μαρτίου.

Η είδηση που προκύπτει από την πρόσκληση είναι το γεγονός πως η απερχόμενη διοίκηση έχει επεξεργαστεί το ενδεχόμενο να εφαρμοστεί το πρόγραμμα ΖΕΥΣ για να διεξαχθούν οι εκλογές όπως έγινε και με τις πρυτανικές, μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.
Βέβαια το πρώτο σενάριο θέλει τη γενική συνέλευση να διεξάγεται στο κλειστό του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη, λίγα μόλις λεπτά από τα γραφεία του ΣΕΓΑΣ.
Λαμβάνοντας όμως υπόψη της δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα λόγω του covid-19 και το πιο αυστηρό lockdown που προβλέπουν οι ειδικοί, η απερχόμενη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ έβαλε ως επίλογή Νο2 για τόπο διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης, το Χαλκιοπούλειο κλειστό γυμναστήριο στη Λαμία.
Και αυτή η περίπτωση όμως εμπεριέχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας καθώς εκτός όλων των άλλων, είναι δύσκολη η μετακίνηση από ολόκληρη την Ελλάδα. Κάτι που ισχύει και για το σενάριο του Μίλωνα.
Για το λόγο αυτό στην προκήρυξη των εκλογών έχει προβλεφθεί η ηλεκτρονική ψηφοφορία.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts