ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σερένα Γουίλιαμς: Ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το τένις

Την απόφασή της να αποσυρθεί από το τένις ανακοίνωσε η Σερένα Γουίλιαμς, σε άρθρο που δημοσιεύεται στην αμερικανική Vogue.

«Ποτέ δεν μου άρεσε η λέξη “απόσυρση”. Ίσως η καλύτερη λέξη για να περιγράψω αυτό που κάνω, είναι η εξέλιξη. Εξελίσσομαι εκτός του τένις, προς άλλα πράγματα που είναι για μένα σημαντικά», ανέφερε η ίδια στο περιοδικό.

Η Σερένα Γουίλιαμς θεωρείται μία από τις κορυφαίες τενίστριες ολων των εποχών. Σύμφωνα με το CNBC, έχει κερδίσει μέχρι σήμερα 73 τίτλους, 23 νταμπλ και περισσότερα από 94 εκατ. δολάρια από νίκες σε τουρνουά.

Μερικοι από τους αμέτρητους χορηγούς της είναι οι Nike, Audemars Piguet, Away, Beats, Bumble, Gatorade, Gucci, Lincoln, Michelob, Nintendo, Wilson Sporting Goods, Procter and Gamble.

Όπως αναφέρει η ίδια στη Vogue, η αποχώρησή της από το τένις θα γίνει μετά το αμερικανικό Open, το οποίο θα ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου.

«Ποτέ δεν ήθελα να αναγκαστώ να επιλέξω ανάμεσα στο τένις και την οικογένεια. Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο», αναφέρει η Σερένα Γουίλιαμς στη Vogue.

«Αν ήμουν άνδρας δεν θα το έγραφα αυτό, γιατί θα ήμουν έξω παίζοντας και κερδίζοντας, ενώ η γυναίκα μου θα ήταν στο σπίτι δουλεύοντας σωματικά για να μεγαλώσει την οικογένειά μας».

Όπως διευκρινίζεται, η Σερένα Γουίλιαμς στην ανακοίνωσή της εστίασε στην οικογένειά, αναφέροντας ότι η κόρη της «θέλει να γίνει μεγαλύτερη αδερφή». Η 41χρονη τενίστρια έχει παντρευτεί τον ιδρυτή του Reddit, Αλέξις Οχανιάν.

Διαβάστε ακόμη

Έρχεται νέος – διπλός «Τειρεσίας» σε Δημόσιο και τράπεζες

Νέο ράλι για το πετρέλαιο μετά την αναστολή των ρωσικών εξαγωγών μέσω του Ντρούζμπα

UPS: Εξαγοράζει τον όμιλο Bomi Logistics

ΠΗΓΗ NEWMONEY