ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε αγώνα επίδειξης στη Στοκχόλμη θα βρεθεί ο Τεντόγλου

Ένας από τους τελευταίους αγώνες του Μίλτου Τεντόγλου πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Όρεγκον, θα είναι στη Στοκχόλμη στις 30 Ιουνίου και μάλιστα κόντρα στους βασικούς του αντιπάλους.

του Γιώργου Κατσαρού
[email protected]

O αγώνας θα διεξαχθεί παράλληλα με το ντάιαμοντ λιγκ αλλά θα είναι εκτός προγράμματος καθώς οι διοργανωτές κάθε μίτινγκ της σειράς, έχουν το περιθώριο να προσθέτουν επιπλέον αγωνίσματα για να βοηθούν με δυνατούς αγώνες τους αθλητές τους. Αυτό κάνουν και οι Σουηδοί για τον Τομπίας Μόντλερ προσθέτοντας το μήκος. Προσκλήσεις για τον αγώνα έλαβαν ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Ινδός Μουραλί Σρεεσάνκαρ που έχει φέτος 8.36μ (όσο και ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης). Οι Σουηδοί έψαξαν και τον Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία που είχε αγωνιστεί πέρσι στο μίτινγκ τους, αλλά ενημερώθηκαν από την ομοσπονδία της Κούβας πως δεν είναι… διαθέσιμος. Επίσης αναμένεται η απάντηση και του Νο1 αυτή τη στιγμή στον κόσμο, Σάιμον Έχαμερ (8.45μ) με τον Ελβετό να είναι θετικός για άλλη μια αναμέτρηση με τον Τεντόγλου. Μην ξεχνάμε ότι και σήμερα στο Όσλο η τριάδα Τεντόγλου, Έχαμερ και Μόντλερ θα βρεθεί αντιμέτωπη για δεύτερη φορά.
Όσον αφορά το Σρεεσάνκαρ που κάποιοι υποστηρίζουν ότι θα είναι η έκπληξη στο Όρεγκον, ο Ινδός ολοκληρώνει στις 3 Ιουλίου την προετοιμασία του στην Ευρώπη με αγώνα στο Φόλξαμ και θα αναχωρήσει για το Ολυμπιακό κέντρο των ΗΠΑ στο Τσούλα Βίστα όπου θα κάνει την προσαρμογή του.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts