ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε ποια εταιρεία επενδύει η Ούμα Θέρμαν;

Η χρηματοδότηση ολοκληρώθηκε μέσω γερμανών επενδυτών από τις Angermayer’s Apeiron Investment Group και Catalio Capital, με επιπλέον κεφάλαια που προέρχονται από το Jurvetson’s Future Ventures

Η φαρμακευτική εταιρεία Sensei Biotherapeutics, που ειδικεύεται στις θεραπείες κατά του καρκίνου, έφερε «άρωμα» Χόλιγουντ στο διοικητικό της συμβούλιο της Tesla, καθώς νέο επενδυτικό της μέλος είναι η δημοφιλής ηθοποιός, Ούμα Θέρμαν.

Πρόσφατα, η Sensei συγκέντρωσε 30 εκατ. δολάρια για να προωθήσει την έρευνα σχετικά με τις εξατομικευμένες θεραπείες για τον καρκίνο. Πιο συγκεκριμένα, ερευνά την ανάπτυξη θεραπειών καρκίνου που εκπαιδεύουν το ανοσοποιητικό σύστημα για την καταπολέμηση ασθενών κυττάρων χάρη σε βακτηριακούς ιούς.

Η χρηματοδότηση ολοκληρώθηκε μέσω γερμανών επενδυτών από τις Angermayer’s Apeiron Investment Group και Catalio Capital, με επιπλέον κεφάλαια που προέρχονται από το Jurvetson’s Future Ventures, το Louis Bacon’s Moore Strategic Ventures, καθώς και τα κεφάλαια βιοτεχνολογίας Pura Vida και Cambrian Biopharma.

Η Thurman επιβεβαίωσε μέσω email ότι συμμετείχε στην χρηματοδότηση, ενώ δεν επιβεβαίωσε εάν η εταιρεία συμμετέχει σε κλινικές δοκιμές. Τα τελικά αποτελέσματα μιας δοκιμής προϊόντος από μόλυβδο, που ονομάζεται SNS-301, αναμένονται μέχρι το τέλος του έτους.

Η εταιρεία θα μπορούσε να συγκεντρώσει 100 εκατ. δολάρια μέσω IPO στη Νέα Υόρκη και να εκτιμηθεί σε περίπου 500 εκατ. δολάρια, ανέφεραν πρόσφατα αναλυτές.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Άγιος Βασίλης δεν ήρθε φέτος για τον Απόστολο Βακάκη – Τι συμβαίνει με τη μετοχή της Jumbo

Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Η Ελλάδα δεν έχει λάβει πρόσκληση για διερευνητικές

Παπαθανάσης: Πολύ νωρίς για το άνοιγμα της εστίασης – Έρχονται νέα μέτρα στήριξης

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts