ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σημαντική μεταγραφή! | Στην Paralos Hospitality του ομίλου Cretan Holidays ο Βασίλης Φραγκουλάκης

Στην Paralos Hospitality, εταιρία διαχείρισης ξενοδοχείων του ομίλου Cretan Holidays, μετακινήθηκε το πολύπειρο στέλεχος της ξενοδοχειακής βιομηχανίας Βασίλης Φραγκουλάκης.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2021 και λειτούργησε με επιτυχία το 2022 τέσσερα ξενοδοχεία στην Κρήτη 4 και 5 αστέρων. Paralos Irini Mare 4* HB, Paralos Liferstyle Beach 4*HB, Paralos Kosta Mare 4* AI και Paralos Venus Suites 5* BB/HB, δυναμικότητας 500 δωματίων συνολικά.

Ο Βασίλης Φραγκουλάκης με μακρά θητεία στην Aldemar, μετακινήθηκε πέρυσι στον όμιλο S Hotels (Παντελής Σαπουνάκης), ως γενικός διευθυντής του νέου ξενοδοχείου του Ομίλου, για να συνεχίσει την επιτυχημένη καριέρα του στον όμιλο Μπαντουβά, σε πλήρη συνεργασία με τον διευθύνοντα σύμβουλο Κώστα Μαρκάκη.

Κώστας Μαρκάκης και Βασίλης Φραγκουλάκης | ©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες αφορούν την βελτιστοποίηση των ποιοτικών και οικονομικών αποτελεσμάτων, καθώς και την ένταξη του ξενοδοχείου σε ένα αναγνωρίσιμο brand.

Αναλυτικά οι υπηρεσίες ολιστικού Management είναι:

Πωλήσεις και κρατήσεις

Marketing /Branding

Προϋπολογισμός

Ενημερωτικές αναφορές

Υποστήριξη του Τμήματος Τροφίμων και Ποτών/Προμήθειων

Υποστήριξη Ανθρωπίνου Δυναμικού

Λειτουργία Ξενοδοχείου.

Έλεγχος Ποιότητας

Οι πυλώνες λειτουργία της Paralos

Αντλώντας έμπνευση από την Ελληνική φιλοξενία και έχοντας υπ όψιν τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη οι 5 πυλώνες της Paralos Hospitality εστιάζουν σε :

  1. Ήθη – Έθιμα – Κουλτούρα του τόπου
  2. Γαστρονομικό Ταξίδι Εμπειριών βασισμένο σε Ελληνικά προϊόντα και συνταγές
  3. Ευ Ζην
  4. Άριστη Παροχή Υπηρεσιών
  5. Σεβασμός του Περιβάλλοντος και της Κοινότητας με δράσεις που έμπρακτα το στηρίζουν

Σε δήλωσή του στο ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ο Βασίλης Φραγκουλάκης τόνισε: “Με μεγάλη χαρά αναλαμβάνω την διεύθυνση της Paralos Hospitality, σε μια εποχή που τα ιδεώδη του Ελληνικού Τουρισμού πρέπει να στηριχθούν, για μια βιώσιμη ανάπτυξη βασισμένη στην φιλοσοφία της πραγματικής ελληνικής φιλοξενίας. Σκοπός μας είναι να αναπτύξουμε το portofolio μας μέσα από προσεκτική επιλογή συνεργατών/ξενοδόχων που μοιράζονται τις ιδίες αξίες με εμάς και να δημιουργήσουμε ένα αμιγώς ελληνικό brand”.

The post Σημαντική μεταγραφή! | Στην Paralos Hospitality του ομίλου Cretan Holidays ο Βασίλης Φραγκουλάκης appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr