ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σκέφτεται το Παρίσι 2024 η Μπάιλς

Η Σιμόν Μπάιλς ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και στο μυαλό της άρχισε να κόβει… βόλτες η ιδέα να αγωνιστεί και στο Παρίσι το 2024.

Η 24χρονη Αμερικανίδα με τα τέσσερα χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο από το 2016 (Ρίο) είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα των Αγώνων του Τόκιο, όχι μόνο στην ενόργανη γυμναστική, αλλά συνολικά από όλα τα αθλήματα. Στόχος της στο Τόκιο είναι η κατάκτηση άλλων τεσσάρων χρυσών μεταλλίων με τα οποία θα φτάσει τα οκτώ και θα υπολείπεται μόλις ένα της θρυλικής Λαρίσα Λατίνινα που έχει εννέα και είναι η δεύτερη πιο πετυχημένη αθλήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων, πίσω από τον Μάικλ Φελπς των 23.
Προπονητές της Μπάιλς, είναι το γαλλικό δίδυμο Σεσίλ και Λορέν Λαντί που την παροτρύνουν να συνεχίσει μέχρι το 2024 ως σπεσιαλίστρια και όχι στο σύνθετο ατομικό. Το Παρίσι είναι η ιδιαίτερη πατρίδα των Λαντί και η Μπάιλς ήδη άρχισε και το σκέφτεται με το πλάνο της να είναι ίδιο με αυτό του Τόκιο. Διακοπή δύο ετών για ξεκούραση και επιστροφή ένα χρόνο πριν για να επικεντρωθεί κυρίως στη δοκο ισορροπίας.
Όπως τόνισε η Μπάιλς, την οριστική της απόφαση θα την πάρει μετά την ολοκλήρωση της τουρ που θα κάνει σε 35 πόλεις των ΗΠΑ και θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2021.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts