ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σπαζοκεφαλιά το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ

Η επόμενη μέρα στον ΣΕΓΑΣ έχει ξεκινήσει από χθες και μαζί και η σπαζοκεφαλιά για τη σύσταση του διοικητικού συμβουλίου σε σώμα.

του Θανάση Νικολάου
[email protected] follow me@ThanNikolaou

Το 11-10 ΑΚΑΣ – Αναγέννηση που θα γίνει 12-10 με την προσθήκη του εκπροσώπου των αθλητών, έχει ήδη δημιουργήσει πονοκέφαλο στη νέα πρόεδρο, Σοφία Σακοράφα που πρέπει από τους 10 συμβούλους που εκλέχθηκαν μαζί της, να προκύψουν και τα αξιώματα στο συμβούλιο.
Εκεί που το πράγμα είναι πολύ ξεκάθαρο, είναι οι θέσεις των τριών αντιπροέδρων. Κώστας Κεντέρης, Γιώργος Γιατρουδάκης και Γιάννης Λιούμπας θα αναλάβουν το ρόλο πρώτου, δεύτερου και τρίτου αντιπροέδρου αντίστοιχα.
Ο πονοκέφαλος είναι για τη θέση του γενικού γραμματέα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει και πιέζει να αναλάβει ο Παναγιώτης Μελαχροινός. Ωστόσο ο ερασιτέχνης δρομέας, δεν έχει ιδέα από στίβο και παρά τις κομματικές πιέσεις μάλλον θα πάει για ταμίας καθώς τα οικονομικά είναι το αντικείμενο του.
Για τη θέση του γραμματέα, προβάλλει ως επικρατέστερος ο Παναγιώτης Δημάκος λόγω εμπειρίας ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει έκπληξη με την Παρασκευή Παχατουρίδου.
H Σακοράφα γνωρίζει καλά πως η επόμενη μέρα είναι ιδιαίτερα δύσκολη διοικητικά και το μεγαλύτερο της πρόβλημα είναι το 11-10 που έχει δημιουργήσει πρωτόγνωρη συνθήκη διακυβέρνησης στον ΣΕΓΑΣ που από τη σύσταση του, ο έλεγχος του συμβουλίου ήταν πάντα σε ποσοστό 100%,

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts