ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στεφανίδη – Παπαχρήστου στη Ντόχα

Σε καλύτερες συνθήκες από αυτές του Γκέιτσχεντ στη Βρετανία θα αγωνιστούν στις 28 Μαΐου, οι δυο κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες του στίβου.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Κατερίνα Στεφανίδη και Βούλα Παπαχρήστου θα ταξιδέψουν στον Κατάρ για να συμμετάσχουν στο δεύτερο αγώνα της σειρά του ντάιαμοντ λιγκ.
Στο επί κοντώ των γυναικών θα έχουμε μια επανάληψη του τελικού του παγκόσμιου πρωταθλήματος του 2019 που είχε γίνει στη Ντόχα. Παρούσες εκτός από την Στεφανίδη που ξεκίνησε τη σεζόν εντυπωσιακά με 4.80μ, θα είναι η κάτοχος του παγκόσμιου τίτλου Αντζέλικα Σιντόροβα που θα κάνει το φετινό της ντεμπούτο στον ανοιχτό στίβο, αλλά και η δευτεραθλήτρια κόσμου, Σάντι Μόρις με φετινό 4.80. Στη Ντόχα θα αγωνιστεί και η Κέιτι Ναζότ που μόλις χθες πήδηξε 4.93μ ενώ ντεμπούτο θα κάνουν και οι Αλίσα Νιούμαν, Χόλι Μπράντσο, Αντζέλικα Μπένγκτσον, Τίνα Σούτεγ και Ιρίνα Ζουκ.

Στο τριπλούν γυναικών, την παράσταση κλέβει η Γιουλιμάρ Ρόχας που είναι έτοιμη για παγκόσμιο ρεκόρ. Έχοντας πηδήξει φέτος 15.43μ είναι πιο κοντά από ποτέ στο 15.50μ. Παρούσα και η Κετούρα Όρτζι που έχει φέτος 14.92μ αλλά και η Κατερίνε Ιμπάργκουεν που κάνει ντεμπούτο στον ανοιχτό. Στη Ντόχα θα αγωνιστούν και οι Τζαμαϊκανές Σανιέκα Ρίκετς (14.63μ φέτος) και Κίμπερλι Γουίλιαμς (14.62μ). Η Βούλα Παπαχρήστου ξεκίνησε τη σεζόν στο βροχερό και κρύο Γκέιτσχεντ με 13.62μ αλλά δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα καθώς δε θέλησε να ρισκάει.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts