ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην Εθνική πόλο ο Αυγενάκης με Γιαννόπουλο, Γιαννιώτη

Την Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών επισκέφτηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης κατά την τελευταία της προπόνηση πριν αναχωρήσει για το Ντέμπρετσεν όπου θα συμμετάσχει στον ευρωπαϊκό όμιλο του World League.

Oι Έλληνες διεθνείς ολοκλήρωσαν σήμερα την κοινή προετοιμασία που έκαναν στον Παπαστράτειο με την ομάδα των ΗΠΑ και δέχθηκαν την επίσκεψη του υφυπουργού αθλητισμού για να εισπράξουν ευχές για πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Παρόντες στο Παπαστράτειο και ο Κυριάκος Γιαννόπουλος με τον Σπύρο Γιαννιώτη που διεκδικούν την προεδρία στην ΚΟΕ.
Ο υφυπουργός αθλητισμού ενημερώθηκε για την ετοιμότητα της ομάδας από τον προπονητή της Εθνικής Θοδωρή Βλάχο και τον αρχηγό Γιάννη Φουντούλη. Στη συνέχεια ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, μέσω βιντεοκλήσης, καλωσόρισαν και συνομίλησαν με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ΗΠΑ, το οποίο, έχοντας εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα συνεχίσει να προετοιμάζεται στη χώρα μας για ακόμα δύο εβδομάδες.
Ο Πάιατ ευχαρίστησε τον υφυπουργό για την άριστη φιλοξενία και για την άδεια ώστε να διεξαχθεί η κοινή προετοιμασία των δύο εθνικών ομάδων «σε μια φιλική και πρωτίστως, ασφαλή, χώρα» και προέτρεψε τους διεθνείς του και τους προπονητές Ντέγιαν Ουντόσοβιτς και Γκάβιν Αρόγιο (παντρεμένος με Ελληνίδα) να μην διστάσουν να ζητήσουν οτιδήποτε χρειαστούν, καθώς «ο κ. Αυγενάκης είναι πολύ καλός φίλος μου», όπως χαρακτηριστικά τους τόνισε.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts