ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην Ισπανία ο Τζόκοβιτς προπονείται με μπάλες όπεν Αυστραλίας!

Το σιρίαλ Νόβακ Τζόκοβιτς συνεχίζεται με τα νέα επεισόδια να παίζονται πλέον στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα τη Μάλαγα όπου ο Σέρβος προπονείται.

της Αλεξάνδρας Καραμπουρνιώτη
[email protected]

Σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ, ο Τζόκοβιτς βρίσκεται με την ομάδα στην πόλη Μαρπέγια όπου και πηγαίνει πολύ συχνά για να κάνει την προετοιμασία του. Αυτό σημαίνει ότι ο Σέρβος μπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμό καθώς το ρεπορτάζ των Σέρβων αναφέρει πως στην Μαρπέγια ο Τζόκοβιτς έχει παίκτες για προπονητικούς αγώνες.
Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο όμως, είναι το γεγονός πως κάνει προπόνηση σε επιφάνεια ίδια με αυτή των κορτ της Μελβούρνης και χρησιμοποιεί τις μπάλες του όπεν της Αυστραλίας. Αυτές είναι σοβαρές ενδείξεις για το τι έχει στο μυαλό του ο Σέρβος σούπερ σταρ.

Από την άλλη, τα σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι έχει αιτηθεί ιατρικής εξαίρεσης η οποία θα εξεταστεί από την αρμόδια επιτροπή των Αυστραλών ανώνυμα.
Τα μέλη της αποστολής των Σέρβων που βρίσκεται στο Σίδνεϊ για το ATP cup ήταν φειδωλά στις δηλώσεις τους, όταν «βομβαρδίστηκαν» από τους Αυστραλούς δημοσιογράφους με ερωτήσεις σχετικά με το συμπατριώτη τους χωρίς όμως να αποκλείσουν την παρουσία του Τζόκοβιτς στην Αυστραλία.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts