ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης το Grand Slam

Από το κέντρο της Αθήνας και την πλατεία Συντάγματος (όπου διεξήχθη πριν από δύο εβδομάδες το Athens Gold Cup) στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και την πλατεία Αριστοτέλους όπου θα φιλοξενηθεί το Thessaloniki Grand Slam (16-19 Ιουνίου).

Πρόκειται για το δεύτερο σταθμό στο φετινό Tour και το πρώτο σερβίς δόθηκε το μεσημέρι με την επίσημη συνέντευξη Τύπου στο Electra Palace. Στο πάνελ βρέθηκαν ο Νίκος Ζεϊμπέκης (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, εθελοντισμού και νεολαίας Δήμου Θεσσαλονίκης), η Δήμητρα Χαριτίδου (Μέλος ΔΣ ΕΟΠΕ και υπεύθυνη Thessaloniki Grand Slam), Κωνσταντίνος Μπουγιούκας (Γενικος Αρχηγός ΑΕΝ Αγίας Τριάδος), ενώ τους αθλητές εκπροσώπησαν οι Ιάσωνας Κανέλλος, Δήμητρα Μαναβή και Μυρτώ Καλαμαρίδου.
Κι αυτό που τόνισαν όλοι, πέρα από την ικανοποίηση τους για το ότι και στο φετινό σιρκουϊ η Θεσσαλονίκη θα αποτελέσει σημείο αναφοράς, είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά θα υπάρχουν δύο γήπεδα στην πλατεία Αριστοτέλους , με όλους τους αγώνες να διεξάγονται στο ίδιο σημείο, ενώ κάλεσαν τον κόσμο να γεμίσει τις κερκίδες για να απολαύσει ένα μοναδικό θέαμα.

Νίκος Ζεϊμπέκης (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, εθελοντισμού και νεολαίας Δήμου Θεσσαλονίκης): «Με χαρά υποδεχόμαστε τους αθλητές και καλούμε τον κόσμο να έρθει και να απολαύσει το θέαμα. Εδώ είμαστε για το μπιτς βόλεϊ και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά».

Δήμητρα Χαριτίδου (Μέλος ΔΣ ΕΟΠΕ και υπεύθυνη Thessaloniki Grand Slam): «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ που είναι εδώ μαζί μας. Σε λίγο ξεκινάει μια διοργάνωση που έχει συνδέσει το όνομά της με αυτή την πόλη. Έχουμε και δύο διεθνείς συμμετοχές, μια ομάδα από τη Νορβηγία και την Κύπρο που θα αγωνιστούν και αυτοί στην πλατεία Αριστοτέλους. Περιμένουμε όλους τους φίλους και τον κόσμο της Θεσσαλονίκης να έρθει κοντά μας»

Κωνσταντίνος Μπουγιούκας (Γενικός αρχηγός ΑΕΝ Αγίας Τριάδος): «Ως τρίτος συνδιοργανωτής σας καλωσορίζω στην πόλη μας που αγκάλιασε το άθλημα όπως καμία άλλη. Και η ΑΕΝΚ συμπληρώνει και είμαστε δίπλα σε αυτή την προσπάθεια. Εύχομαι να αγκαλιαστεί από τον κόσμο, να έρθει και να γεμίσει τις εξέδρες και στους αθλητές να έχουν καλή αγωνιστική δράση και υγεία».

Ιάσωνας Κανέλλος (αθλητής): «Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνεται πάλι master στην πλατεία Αριστοτέλους. Έχω ζήσει δύο χρόνια στην πόλη. Είναι πολύ σημαντικό αυτό με τα δύο γήπεδα και γιατί όλοι οι αθλητές θα παίξουμε εδώ, ενώ είναι σημαντικός και ένας ακόμα χώρος για να ζεσταθούμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν στο να γίνει εδώ το τουρνουά και μακάρι οι εξέδρες να γεμίσουν από κόσμο όλες τις ημέρες». 

Δήμητρα Μαναβή (αθλήτρια): «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και συγκινημένη που για ακόμα μία χρονιά έχουμε ένα τέτοιο τουρνουά στην Θεσσαλονίκη. Ευχαριστούμε πολύ την ομοσπονδία και όσους έχουν βοηθήσει για να γίνει ένα τέτοιο τουρνουά. Φέτος θα έχουμε και δύο γήπεδα και όλοι θα παίξουμε εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενη που γίνεται όλο αυτό στην πόλη μου και καλούμε τον κόσμο να έρθει όλες τις μέρες και να χαρεί το μπιτς βόλεϊ».

Μυρτώ Καλαμαρίδου (αθλήτρια): «Είναι πολύ ευχάριστο που για ακόμα μία φορά στην πόλη μας γίνεται αυτή η διοργάνωση και υπάρχει ενθουσιασμός που οι αγώνες θα διεξαχθούν στην πλατεία Αριστοτέλους. Να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν και καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές».

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts