ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην Κομοτηνή για προετοιμασία η Εθνική

Tο 2021 ξεκίνησε με εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας των Eθνικών ομάδων. Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης πραγματοποιεί στην Κομοτηνή από χθες κι έως τις 27 Ιανουαρίου καμπ προετοιμασίας για τους αθλητές της ελευθέρας πάλης.

Πιο συγκεκριμένα 10 αθλητές βρίσκονται ήδη στην πόλη της Κομοτηνής και βάζουν τις βάσεις για τις μεγάλες απαιτήσεις του 2021. Ο πρώτος στόχος, είναι το προ-Ολυμπιακό τουρνουά της Ουγγαρίας που θα διεξαχθεί από 18 έως 21 Μαρτίου.

Για την προ-Ολυμπιακή ομάδα θα ακολουθήσει και νέο καμπ, ενώ θα υπάρξουν και  αγώνες πρόκρισης, για τους αθλητές που θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα.

Στην Κομοτηνή βρίσκονται οι Γιάννης Μαρτίδης, Γιώργος Πιλίδης, Κύριλλος Μπινενμπάουμ, Γιώργος Σαββουηλίδης, Γιωργος Κουγιουμτσίδης, Τιμοφέι Ξενίδης, Παναγιώτης Ιωακειμίδης, Άγγελος Κουκλάρης, Γκίβι Μπλιάτζε και Θοδωρής Κυριακίδης. Υπεύθυνοι των προπονήσεων είναι οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Αμιράν Καρντάνοφ και  Χαράλαμπος Χαφουσίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι αθλητές σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Κομοτηνής θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts