ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο Κλάντνο αγωνίζονται Τζένγκο, Αναγνωστοπούλου και Γκούσιν

Συνεχίζονται οι αγώνες στο εξωτερικό για τις Ελληνίδες αθλήτριες με τρεις εκπροσώπους της Εθνικής να συμμετέχουν αύριο στο μίτινγκ continental tour bronze του Κλάντνο στη Τσεχιά.

του Γιώργου Κατσαρού
[email protected]

Η Ελίνα Τζένγκο επιστρέφει στην Τσεχία και μετά την Οστράβα όπου έριξε 65.40μ θα αγωνιστεί αύριο στο Κλάντνο με πολύ δυνατό ανταγωνισμό έχοντας στόχο να σταθεροποιηθεί στις μεγάλες βολές αφήνοντας πίσω της επιδόσεις κάτω από τα 60μ. Στο Κλάντνο έχει δηλωθεί να αγωνιστεί η σπουδαία Μπάρμπορα Σποτάκοβα αλλά και η διάδοχος της στον ακοντισμό των γυναικών της Τσεχίας Νικόλα Ογκροντνίκοβα. Από τις υπόλοιπες συμμετοχές ξεχωρίζει η Γιαπωνέζα Χαρούκα Κιταγκούτσι που έχει ρίξει φέτος 63.93μ.
Στο Κλάντνο ταξίδεψε για να αγωνιστεί στη δισκοβολία και η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου που μετά την εξασφάλιση της παρουσίας της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με το 62.40μ που έριξε στο Ηράκλειο, κυνηγά την παρουσία της και στο παγκόσμιο του Όρεγκον (63.50μ το όριο). Στο Κλάντνο η Αναγνωστοπούλου θα κυνηγήσει και το πλασάρισμα που δίνει επιπλέον πόντους καθώς έχει τη δεύτερη επίδοση από τις συμμετέχουσες με τη Βραζιλιάνα Ιζαμπέλα Ντα Σίλβα να είναι η μόνη με καλύτερη επίδοση έχοντας φετινό 63.04μ.
Η τρίτη ελληνική παρουσία στο Κλάντνο, είναι αυτή της Τατιάνας Γκούσιν στο ύψος των γυναικών. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θέλει να προσθέσει πόντους το ranking έχοντας πρώτο στόχο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και στη συνέχεια το παγκόσμιο. Με φετινό ρεκόρ 1.88μ θα κυνηγήσει το πρώτο της αλμά πάνω από το 1.90μ για το 2022, μια επίδοση που είναι στις δυνατότητες της.
Στο Κλάντνο έχει ταξιδέψει για να αγωνιστεί και ο Απόστολος Παρέλλης. Ο κορυφαίος Κύπριος δισκοβόλος θέλει να βελτιώσει το φετινό 65.54μ.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts