ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συγκλονίζει η Εθνική ιστιοπλοΐας με βίντεο – καταγγελία κατά της διοίκησης της ΕΙΟ (video)

Τα μέλη της Εθνικής ομάδας της ιστιοπλοΐας, που αποτελούν και την Ολυμπιακή ομάδα για τους Αγώνες του Τόκιο έφτασαν στο… αμήν και από τη στιγμή που δεν τους προστατεύει κανείς από τη διοίκηση της ίδιας τους της ομοσπονδίας, αποφάσισαν να μιλήσουν και όσα αποκαλύπτουν είναι… συγκλονιστικά.

Προσωπικότητες του παγκόσμιου αθλητισμού όπως η Σοφία Μπεκατώρου και ο Νικόλας Κακλαμανάκης, οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίο Παύλος Καγιαλής και Τάκης Μάντης, οι υποψήφιοι μεταλλιούχοι των Αγώνων του Τόκιο (μαζί με το δίδυμο Μάντη- Καγιαλή), Βύρωνας Κοκκαλάνης, Γιάννης Μιτάκης, Βασιλεία Καραχάλιου και η διεθνής κριτής Μαρίνα Ψυχογιού, αποκαλύπτουν τις πρακτικές της διοίκησης της ΕΙΟ. Οι μαρτυρίες τους είναι συγκλονιστικές με την Καραχάλιου, μία 21χρονη αθλήτρια με παγκόσμιες διακρίσεις και μέσα στην τριάδα της παγκόσμιας κατάταξης, να «σπάει» μπροστά στην κάμερα και με δάκρυα να μιλάει για τον πόλεμο που δέχεται. Μια 21χρονη κοπέλα γεμάτη όνειρα με το ελληνικό εθνόσημο…
Δυστυχώς όλα αυτά δεν είναι καινούργια. Οι αθλητές τα έχουν ξαναπεί αλλά ποτέ δεν τους προστάτευσε κανείς. Ούτε καν η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή που ο καημός της είναι οι ομοσπονδιάρχες και πως θα συνεχίζουν να διαφεντεύουν τον ελληνικό αθλητισμό άνθρωποι που έχουν ριζώσει τις καρέκλες τους τα τελευταία 40 χρόνια.
Από τη στιγμή που ουδείς προστατεύει τους αθλητές, ήρθε η ώρα να παρέμβει ο εισαγγελέας…
Ακολουθεί το συγκλονιστικό βίντεο της Εθνικής ομάδας.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts