ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Ενεργοποίηση της δυνατότητας πληρωμών μέσω IRIS Payments

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ανακοινώνει πως διευρύνει τις δυνατότητες internet banking που διαθέτει στους πελάτες της, με την ενεργοποίηση της διατραπεζικής υπηρεσίας IRIS Payments. Η ενσωμάτωση της νέας υπηρεσίας εντάσσεται στο πλαίσιο του ψηφιακού εκσυγχρονισμού της Τράπεζας Ηπείρου και παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις καθημερινές τους συναλλαγές με μεγαλύτερη ευκολία, ταχύτητα και ασφάλεια, έχοντας ημερήσιο όριο συναλλαγών τα €500 και μηδενική προμήθεια.

Επιπλέον, υπενθυμίζεται ότι η Τράπεζα Ηπείρου παρέχει παράλληλα την υπηρεσία instant payment για συναλλαγές άνω των €500 στην πιο ανταγωνιστική προμήθεια της αγοράς με €0,90 ανά συναλλαγή, ενώ παράλληλα δεν χρεώνει προμήθειες εισερχομένων εμβασμάτων.

Ο κ. Ιωάννης Βουγιούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε η πρώτη μη συστημική τράπεζα στην Ελλάδα που προσφέρει τη διατραπεζική υπηρεσία IRIS Payments. Η Τράπεζα Ηπείρου προσφέρει όλες τις σύγχρονες ψηφιακές ευκολίες με ασφάλεια και στις πιο ανταγωνιστικές προμήθειες της αγοράς».

Διαβάστε ακόμη

Μαxλούφ (ΕΚΤ): Δεν αποκλείεται και νέα αύξηση επιτοκίων τον Οκτώβριο

Ο πόλεμος των τρολ, η Εφη και ο Stefanos, το ντέρμπι Cosmote-Nova, η μάχη στα νερά και τα ακίνητα στην Κύπρο

Ιωάννης Γιώτης (Γιώτης): Αξιοσημείωτα κέρδη παρά τις πιέσεις για την εταιρεία του προέδρου των Βιομηχάνων Τροφίμων

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts