ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζει στη Θεσσαλονίκη το γκρουπ Παπαμαρκάκη

Δύο αθλητές και μία αθλήτρια των ρίψεων του Κωστή Παπαμαρκάκη θα συνεχίσουν τους αγώνες τους στο 6ο κύπελλο ρίψεων, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη το ερχόμενο Σάββατο 17/4.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Μετά από πολύ καλές εμφανίσεις στην Κύπρο, οι αθλητές από την Κρήτη θα ταξιδέψουν για τη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή ώστε να αγωνιστούν στο κύπελλο του Σαββάτου. Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, που για τα δεδομένα του ξεκίνησε πολύ νωρίς τους αγώνες, έκανε πολύ καλή αρχή με επίδοση 72.86μ και τώρα ετοιμάζεται για ακόμη καλύτερες βολές, έχοντας πάντα στόχο το Ολυμπιακό όριο των 77.50μ. Μάλιστα, στη Θεσσαλονίκη θα έχει και καλό συναγωνισμό αφού στο κύπελλο θα αγωνιστεί και ο πρωταθλητής της σφυροβολίας Μιχάλης Αναστασάκης (διαβάστε εδώ).
Παράλληλα, ο Ορέστης Ντουσάκης έκανε νέο ατομικό ρεκόρ (77.42μ) στον αγώνα στην Κύπρο μετην 6κιλη σφύρα και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο έφηβος ρίπτης θα κυνηγήσει ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Το ίδιο ισχύει και για την Αφροδίτη Τζατζιμάκη που επιδιώκει να είναι καλύτερη τεχνικά και έτσι να κυνηγήσει βολές καλύτερες από το 63.54μ που πέτυχε στο χθεσινό αγώνα, το οποίο είναι και τυπικά το ατομικό της ρεκόρ (έχει και 64.33μ από αγώνα στο Ηράκλειο).
Ο Ιβάν Μενγκλέμπεη, που έκανε την πρεμιέρα στη σεζόν επίσης στην Κύπρο με επίδοση 67.62μ, δε θα αγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts