ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τέσσερα μοντέλα Pixel 7 πήραν πιστοποίηση από την FCC

Η σειρά Pixel 7 αναμένεται να μπει σε μαζική παραγωγή στο Foxconn σύντομα, με τη Google να συνεχίζει τις προετοιμασίες για την αναμενόμενη κυκλοφορία στις αρχές Οκτωβρίου.

Πριν την κυκλοφορία, οι συσκευές πρέπει να πιστοποιηθούν από την FCC. Τα σχετικά έγγραφα δείχνουν τέσσερα μοντέλα: GP4BC, GVU6C, GE2AE και GQML3.  Τα δύο πρώτα υποστηρίζουν 5G sub-6GHz, ενώ τα άλλα δύο έχουν επιπλέον συνδεσιμότητα mmWave.

Τα GP4BC και GE2AE διαθέτουν επίσης UWB. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Pixel 6 Pro ήταν το πρώτο τηλέφωνο της Google που χρησιμοποίησε τη νέα επιλογή συνδεσιμότητας μικρής εμβέλειας, αυτά τα δύο είναι πιθανώς το Pixel 7 Pro. Και τα τέσσερα τηλέφωνα υποστηρίζουν Wi-Fi 6E, Bluetooth, NFC και ασύρματη φόρτιση.

Η σειρά Pixel 7 αναμένεται να έρθει με το chipset Tensor 2, μια σχετικά μικρή βελτίωση σε σχέση με το αρχικό. Το μοντέλο Pro θα αποκτήσει ένα νέο πάνελ οθόνης με τις ίδιες βασικές μετρήσεις – 6,7”, QHD+ και 120Hz (LTPO). Ωστόσο, θα πρέπει να είναι πιο φωτεινό, φτάνοντας τα 1.000 nits.

Ανεπίσημες πληροφορίες θέλουν το vanilla να έχει ελαφρώς μικρότερη οθόνη 6,3” (από 6,4”). Όσο για τις κάμερες, και τα δύο θα χρησιμοποιούν τους ίδιους αισθητήρες για την κύρια και την ultra wide μονάδα (50MP GN1 και 12MP IMX381). Μόνο το Pro, ωστόσο, αναμένεται να έχει τηλεφακό και να χρησιμοποιεί ακόμα αισθητήρα 48MP.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts