ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ταλίν 2021 (Κ23): 15 συμμετοχές, σε 4 τελικούς η Ελλάδα τη 2η μέρα

Με 15 συμμετοχές συνολικά, εκ των οποίων οι 7 είναι σε τελικούς αγωνισμάτων, θα διεξαχθεί η δεύτερη μέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της κατηγορίας Κ23 στο Ταλίν της Εσθονίας.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Σε 7 τελικούς θα δούμε ελληνικές συμμετοχές, με την προοπτική μεταλλίων. Ξεκινώντας με τους τελικούς, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ20 Σπυριδουλα Καρύδη θα κυνηγήσει το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν (14.19μ ατομικό) ενώ το ίδιο θα κυνηγήσει και ο Χρήστος Φραντζεσκάκης στη σφυροβολία (76.78μ). Μαζί με τον Φραντζεσκάκη, και ο Μάρκος Μέμα στη σφυροβολία για το πλασάρισμα. Κυριακή Φιλτισάκου και Όλγα Φιάσκα έχουν όλα τα προσόντα να διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο των 20.000μ βάδην γυναικών ενώ η Μαρία Σεφεριάδη επιστρέφει στους μεγάλους αγώνες. Στα 10.000μ η Ειρήνη Σκαρπέτη θα στοχεύσει σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση με καλό πλασάρισμα.

Στον ημιτελικό των 400μ θα αγωνιστεί ο Γιάννης Ντέτσικας, που έκανε νέο ατομικό ρεκόρ στον προκριματικό με 47.36. Στον προκριματικό των 110μ με εμπόδια θα αγωνιστούν οι Ηλίας Τοτολίδης και Παύλος Μποΐτσιος ενώ στα 200μ γυναικών θα τρέξει οι Άρτεμις Μελίνα Αναστασίου. Μελπομένη Γρηγοριάδου και Ιωάννα Μάλλη στον ακοντισμό γυναικών και Δημήτρης Τσίτσος στον ακοντισμό ανδρών θα κυνηγήσουν την πρόκριση στον τελικό όπως και η Αριάδνη Αδαμοπούλου στο επί κοντώ γυναικών.

Λίστες εκκίνησης στα αγωνίσματα με ελληνικές συμμετοχές

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts