ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τεχνολογία της AMD αλλάζει την ανάλυση σε κάθε game

AMD, Τεχνολογία της AMD αλλάζει την ανάλυση σε κάθε game

AMD, Τεχνολογία της AMD αλλάζει την ανάλυση σε κάθε game

H AMD εργάζεται πάνω στην τεχνολογία RSR, δηλαδή Radeon Super Resolution, η οποία θα μπορεί να ισχύει για όλα τα games. Η AMD βασίζεται πάνω στην τεχνολογία FidelityFX Super Resolution (FSR) που είχε λανσάρει νωρίτερα μέσα στο έτος.

Με την τεχνολογία της AMD, θα μπορεί να γίνεται αυτόματη κλιμάκωση της ανάλυσης ενός παιχνιδιού χωρίς να είναι αναγκαίο να έχει φροντίσει ο κάθε developer για την κατάλληλη υποστήριξη του τίτλου που έχει αναπτύξει. Η νέα τεχνολογία Radeon Super Resolution αναμένεται να γίνει διαθέσιμη μέσα στον επόμενο μήνα, με παράλληλη υποστήριξη τόσο της αρχιτεκτονικής RDNA 1 όσο και της RDNA 2, προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα με καμία κάρτα γραφικών της αγοράς.

Πάντως, η AMD δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα εάν το συγκεκριμένο στοιχείο θα γίνει διαθέσιμο αποκλειστικά για τις δικές της κάρτες γραφικών ή θα μπορεί κανείς να το βρει και στις κάρτες της NVIDIA και της Intel. Η AMD αναμένεται να κάνει σχετικές ανακοινώσεις στην επερχόμενη CES 2022.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts