ΚΟΣΜΟΣ

Τζόνι Ντεπ: Η δίκη με την πρώην σύζυγο του, τον έφερε «πολύ κοντά» με την πανέμορφη δικηγόρο του

Ένας νέος μεγάλος έρωτας φαίνεται ότι γεννήθηκε στα έδρανα του δικαστηρίου που εκδικάζει την υπόθεση Ντεπ – Χερντ. Τουλάχιστον αυτό λένε τα ξένα μέσα τα οποία μιλούν για τη θερμή σχέση του Τζόνι Ντεπ με την πανέμορφη δικηγόρο που είναι μέλος της υπερασπιστικής του ομάδας και που ακούει στο όνομα Καμίλ Βάσκεζ.

Ξένες ιστοσελίδες και περιοδικά δεν μιλούν απλά για μια φιλική σχέση ανέμεσα στη δικηγόρο και τον διάσημο πελάτη της, αλλά για μια καυτή ερωτική σχέση γεμάτη πάθος. Πάντως το ΤΜΖ έριξε τους τόνους και έγραψε ότι «τα παιδιά είναι απλά φίλοι» και δεν έχουν κάτι το ερωτικό μεταξύ τους.

Καμίλ και Τζόνι

Η πανέμορφη καμίλ Βάσκεζ είναι δικηγόρος στην υπερασπιστική ομάδα του Ντεπ και έχει ειδίκευση στις δικαστικές διαφορές αλλά και τις παραβιάσεις συμβολαίων και ο Ντεπ με την Χερντ έχουν πολλά ιδιωτικά συμφωνητικά μεταξύ τους που έχουν παραβιαστεί.

Πολλές φορές πάντως όταν ο 58χρονος ηθοποιός έχει νευριάσει στο δικαστήριο ή στεναχωρηθεί η Καμίλ τον έχει πλησιάσει διακριτικά κατά τη διάρκεια της δίκης και έχει επιχειρήσει με απλά αγγίγματα στην πλάτη ή στον ώμο να τον αποφορτίσει.

Οι κινήσεις αυτές έχουν τρελάνει τους χρήστες τόσο του Twitter όσο και του TikTok που τις απομονώνουν και τις αναλύουν. «Σε εκείνο το σημείο, οι πηγές μας λένε πως όλοι στη νομική ομάδα είναι «κουμπωμένοι», όμως όλοι έχουν έρθει πολύ κοντά με τον πελάτη τους.

Η σχέση είναι τόσο επαγγελματική όσο και φιλική. Όσο για όλα τα χαμόγελα και τα γέλια που έχουν παρατηρήσει ορισμένοι μεταξύ του Τζόνι και της Καμίλ, μας λένε ότι τον βρίσκει αστείο… και δεν μπορούσε παρά να γελάσει με κάποια από τα αστεία του και το χιούμορ του». Έγραψε κάποιος χαρακτηριστικά

Κάποια σκανδαλοθηρικά περιοδικά έψαξαν λίγο περισσότερο την προσωπική ζωή της Καμίλ και βρήκαν ότι είχε σχέση με βρετανό επιχειρηματία που ειδικεύεται στα ακίνητα και πως η σχέση τους αυτή από τότε που άρχισε η δίκη έχει τελειώσει.

ΠΗΓΗ in.gr

Related Posts