ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τζόνσον: Ενθουσιασμένος από τη συνάντηση με τον Μπάιντεν ενόψει της G7

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας συναντήθηκε με τον Τζο Μπάιντεν για πρώτη φορά μετά την ανάληψη της προεδρίας των ΗΠΑ από τον δεύτερο

Με ενθουσιασμό μίλησε ο Μπόρις Τζόνσον για τη συνάντησή του με τον Τζο Μπάιντεν, ενόψει της συνόδου κορυφής της G7 που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στην Κορνουάλη.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας συναντήθηκε με τον Τζο Μπάιντεν για πρώτη φορά μετά την ανάληψη της προεδρίας των ΗΠΑ από τον δεύτερο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Tregenna Castle του St. Ives.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Μπόρις Τζόνσον είπε ότι η συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο ήταν σαν «ανάσα στον καθαρό αέρα» και πως δεν δέχτηκε πιέσεις για τη διευθέτηση του ζητήματος των σχέσεων της Βρετανίας με την ΕΕ.

Επίσης, σύμφωνα με το Bloomberg, ο Βρετανός πρωθυπουργός είπε ότι η συζήτηση με την ομάδα του Τζο Μπάιντεν ήταν φανταστική και ότι οι δύο πλευρές θέλουν να εργαστούν μαζί σε πολλά επίπεδα.

Ο Τζο Μπάιντεν, από την πλευρά του, έκανε λόγο για μια «πολύ παραγωγική συζήτηση», κατά την οποία ανανέωσαν τη δέσμευση να εργαστούν σε κοινές προκλήσεις, όπως η κυβερνοασφάλεια, η υγεία και το κλίμα.

Διαβάστε ακόμη

Η ελληνόκτητη ναυτιλία στρατηγικό κεφάλαιο για την ευρωπαϊκή οικονομία

Η κατάρρευση των κορυφαίων της μόδας: Μiss Raxevsky – Kathy Heyndels στην πασαρέλα της χρεοκοπίας

Netflix: Ανοίγει eshop με προϊόντα που βασίζονται στις δημοφιλείς σειρές του

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts